Jump to content

Млади и личност Луцифера

Оцени ову тему

Препоручена порука

A zasto si ti sad postavio to pitanje? :lol: Zato sto ti se tako htelo jel da? E pa zato :D

Odgovore na razna pitanja mozes naci i ovde

p019935.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A zasto si ti sad postavio to pitanje? :lol: Zato sto ti se tako htelo jel da? E pa zato :D

Ma nije mi ništa rekao ja evo pokušavam na drugoj temi da uzmem informacije kako da dođem do njega. Da malo popričamo, možda bacimo koju partiju šaha, jamba nije bitno nek bira on sve jedno pobediću ga B)

Подели на овим сајтовима

Procitaj ovu knjigu

GoetheFaustTeil1und2SC.jpg

ako si ti pametniji od Getea onda respect

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Da osvezimo temu, evo antipod onom djavolu :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=PeNEfTL-JV0

evo jos

Подели на овим сајтовима

Nista to nije bzvze tj slucajno, demoni se neretko predstavljaju kao vanzemaljci zvezdani posetioci, oni mali sivi (sto satro dolaze u miru lol koji stereotip :lol: ), vidi sliku entiteta ajvaz sto je krouliju diktiro knjige

Подели на овим сајтовима

Nista to nije bzvze tj slucajno, demoni se neretko predstavljaju kao vanzemaljci zvezdani posetioci, oni mali sivi (sto satro dolaze u miru lol koji stereotip :lol: ), vidi sliku entiteta ajvaz sto je krouliju diktiro knjige

We are the swarm, we are one!

1362835-zergling.jpg

Подели на овим сајтовима

pustis im ovo i eksplodiraju :D

Подели на овим сајтовима

Добар одговор, признајем нисам се нечега таквог ни сјетио-слобода избора :) You win.

Али имам двије ствари за прокоментарисати:

1) Да им је дао то знање, то не би било на силу, јер да би се нешто урадило на силу, потребно је постојање могућности опирања. Како да се неко опире док још није ни створен? 

2) Бог не жели робове? Зашто смо сви ми онда "рабови Божији"? Зар нам није циљ да служимо Богу? А служе слуге, или робови, зависи кад се који израз употребљава. Само, разлика између класичног слуге и правог Божијег би требала бити искрена жеља овог другог да се потчини. Тако је тај други роб све само не роб, јер он слуша себе слушајући Бога, кај не?

1) Da bi se nesto uradilo na silu to znaci da se protivi necijoj volji.....mi smo i stvoreni protivno nasoj volji ..tako da nam je i sam zivot nametnut....

Pa i Adam i Eva su se odupreli Bozijoj volji...tj odstupili od Njega....prekinuli zajednicu...i usledio je pad....iz duhovnog,vecnog u materijalno prolazno...postati deo vecnosti je stvar nase slobode i izbora.....

2)Ako neko nesto iskreno zeli onda to nije robstvo....robstvo je kad moras.....a mi smo robovi svoje prirode....i smrti kao neminovnosti....to moramo..sve ostalo..ne moramo.....i Hriscani nisu pozvani da budi robovi vec deca Bozija kroz Isusa Hrista Bogocoveka.....a dete voli svoga Oca...i iskreno zeli da bude sa Njim....

Подели на овим сајтовима

1) Da bi se nesto uradilo na silu to znaci da se protivi necijoj volji.....mi smo i stvoreni protivno nasoj volji ..tako da nam je i sam zivot nametnut....

Pa i Adam i Eva su se odupreli Bozijoj volji...tj odstupili od Njega....prekinuli zajednicu...i usledio je pad....iz duhovnog,vecnog u materijalno prolazno...postati deo vecnosti je stvar nase slobode i izbora.....

2)Ako neko nesto iskreno zeli onda to nije robstvo....robstvo je kad moras.....a mi smo robovi svoje prirode....i smrti kao neminovnosti....to moramo..sve ostalo..ne moramo.....i Hriscani nisu pozvani da budi robovi vec deca Bozija kroz Isusa Hrista Bogocoveka.....a dete voli svoga Oca...i iskreno zeli da bude sa Njim....

Како да наше стварање, које је почело прије самог тренутка када смо створени, буде противно нашој вољи која није постојала у том тренутку нашег стварања јер ни ми сами у том тренутку нисмо били створени? Како да имамо вољу ако не постојимо?

Ајме мене, шта ово рекох О.О

Подели на овим сајтовима

Како да наше стварање, које је почело прије самог тренутка када смо створени, буде противно нашој вољи која није постојала у том тренутку нашег стварања јер ни ми сами у том тренутку нисмо били створени? Како да имамо вољу ако не постојимо?

Ајме мене, шта ово рекох О.О

Zbunio si sam sebe.... greengrin

Подели на овим сајтовима

Zbunio si sam sebe.... greengrin

Нисам, само се чудим како ово срочих :D

Укратко, како да се противимо нечему са нашом вољом ако нисмо постојали ( па самим тим и наша појединачна воља ) у тренутку када се то нешто дешавало?

Подели на овим сајтовима

Nikako, jer tada nismo mislili, a ako mislimo, to znaci da postojimo xD .

My point exactly. 

Значи, признајем да је Сијенка добила/добио ( чари интервебза ) дебату, али не признајем да би давање знања о добру и злу одмах људима било присила, јер је то фактички и логички немогуће. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...