Zawisza Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ne bih rekao. Na jednom hrvatskom sajtu tradicionalista, navode nas pravoslavne kao primjer očuvanja svete liturgije i ispravnog slavljenja Boga... Daj link , da vidim o kojim se tradiconalistima radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Daj link , da vidim o kojim se tradiconalistima radi. To budu sigurno oni dva, ti su dosta konfuzni, to kod njih je teatrologija a ne nikakva teologija. http://tomablizanac.blogspot.com/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Beg je izuzetan intelektualac, lucidan , nadaren govornik, znam da mu je na ređenju bio moj poznanik don Ivan Grubišić iz Splita. Beg se oženio i otišao kod starokatolika. Lično mislim da ima puno sjajnih sveštenika koji nisu u mogućnosti da izdrže iskušenje celibata i da je Beg jedan od njih. Otišao od nas, otišao, verujem da on ima simpatije prema pravoslavcima i ne samo pravoslavcima prema svima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 svi imaju svoje "zilote"...iliti fundamentaliste. Ovde, naravno, odvajam pojam zilota od "zilota"... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука