Аурор Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 . kako je moguce da u Srbiji svi nacionalisti su ustvari prosovjetski komunisti? Staljinisti pod drugim imenom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 To sam i ja pomislio; Dveri i njihova "Sred pusaka bajoneta". kako je moguce da u Srbiji svi nacionalisti su ustvari prosovjetski komunisti? Kako je moguce da je 90 % srpskih tzv nacionalista projugoslovenski orijentisano? Попе, ко те чита, помислио би да ти верујеш да руска историја почиње са совјетским комунистима. Но ни по јада што ти промиче руска него свако ко чита твоје надахнуте постове помислио би да си и у љутој завади са сопственом - српском историјом. Не знају они да , у ствари, ти само тераш инат. Иако знаш да је инат - рђава работа. А и то - што и сам кажеш - време је поста ваља нам се инатити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Kakvi bre Rusi, kakvi bakrači. Nema ništa dok Kinezi ne zapevaju! 4chsmu1 Zeebedee and nana је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Са лица места: Двери на протесту против Владе Војводине! Двери су још једном показале да су без обзира на многе разлике спремне да стану по једну заставу - заставу Србије.Београд, 12.04.2013 На протесту против декларације жутих и лиге испред зграде Бановине у Новом Саду, окупило се око 20000 људи. Окупљенима су се обраћали представници покрајинских одборa странака на власти на републичком и градском нивоу у Новом Саду, као и неколицина удружења, синдиката и представника студената, уједињених у захтеву: зауставити ескалацију сепаратизма и даљу пљачку покрајинске администрације и расписати ванредне покрајинске изборе. Покрет Двери, чији представници нису били планирани да се обрате окупљенима, иако је први покренуо кампању за укидање аутономије Војводине, подржао је овај протест и са организовано од просторија покрета Двери (Булевар Ослобођења 66) дошао на скуп певајући песме са КиМ што се одобрењем дочекано од окупљених грађана. Чињеница да је овај протест био одржан, и да је оволики број странака подржао ову иницијативу потврда је далековидости Двери када смо кренули у кампању против аутономије Војводине, упозораваћу на повезаност овог сценарија са косовским. Још једном, показали смо да смо без обзира на многе разлике спремни да станемо по једну заставу - заставу Србије када су у питању најважнији интереси државе - као што је супротстављање сепаратизму у Војоводини. http://dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/sa-lica-mesta-dveri-na-protestu-protiv-vlade-vojvodine.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Počelo se sa debilizmima: cela vest - b92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Попе, ко те чита, помислио би да ти верујеш да руска историја почиње са совјетским комунистима. Но ни по јада што ти промиче руска него свако ко чита твоје надахнуте постове помислио би да си и у љутој завади са сопственом - српском историјом. Не знају они да , у ствари, ти само тераш инат. Иако знаш да је инат - рђава работа. А и то - што и сам кажеш - време је поста ваља нам се инатити. Koliko ti samo gresis. Ja se ponosim nasom istorijom. I zato i jesam protiv vas. Zato sto ste uprljali i bacili senku na vojsku jednog Zivojina Misica, jednog Stepe Stepanovica. Zato sto smo se ponosili time sto nas neprijatelji cene i vole da bi doziveli da u ovom ratu komunisticki generali poput titovca ratka Mladica rade iste zlocine koje su radile ustase u II svetskom ratu. Volim i rusku istoriju ; minust staljinisticku u zadnjih 90 godina; jedino sto ti volis iz iste. Ja i ti smo bratac dva sveta; ti Srbiju vidis zarobljenu negde izmedju Uzbekistana i Irana ja je vidim u sred Evrope kojoj i pripada. Милан Ракић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Volim i rusku istoriju ; minust staljinisticku u zadnjih 90 godina; jedino sto ti volis iz iste. Ja i ti smo bratac dva sveta; ti Srbiju vidis zarobljenu negde izmedju Uzbekistana i Irana ja je vidim u sred Evrope kojoj i pripada. Rimokatolickoj? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Rimokatolickoj? Sekularnoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Sekularnoj. To ti je onda Rusija ... oni su to plasirali ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 To ti je onda Rusija ... oni su to plasirali ... Šta su oni plasirali, sekularizam možda? Neće biti, Barone, oni su plasirali samo različite totalitarizme i vodku... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Koliko ti samo gresis. Ja se ponosim nasom istorijom. I zato i jesam protiv vas. Zato sto ste uprljali i bacili senku na vojsku jednog Zivojina Misica, jednog Stepe Stepanovica. Zato sto smo se ponosili time sto nas neprijatelji cene i vole da bi doziveli da u ovom ratu komunisticki generali poput titovca ratka Mladica rade iste zlocine koje su radile ustase u II svetskom ratu. Volim i rusku istoriju ; minust staljinisticku u zadnjih 90 godina; jedino sto ti volis iz iste. Ja i ti smo bratac dva sveta; ti Srbiju vidis zarobljenu negde izmedju Uzbekistana i Irana ja je vidim u sred Evrope kojoj i pripada. Па где сам ја написао да се ти не поносиш нашом историјом и тиме што си Србин ? Кажеш - " јесам против вас " ? Којих - то нас ? Па и ја сам, попе, био међу онима који су ген. Ратка Младића осуђивали и знали шта је а шта није урадио током грађанског рата деведесетих....... И ја сам упоређивао ратне злочине који су починили Срби над припадницима других народима - са злочинима усташа у другом светском рату........... Сигурно сам био грлатији од тебе када је дошло оних пет несрећних сенатора у Београд на митинг.........- у узвикивању " USA...." Радовао сам се колико и ти када су бившег председника републике Србије Слободана Милошевића испоручивали у Хаг.......... Тако да ја тебе - разумем. Када мржња опије човека помути му разум а поглед замагли па се да и разумети али не и оправдати проналажење кривице тамо где је можда и нема, изједначавање нечега што се никако и нипошто не сме изједначити, радовање туђој несрећи........... Нисмо се ми , попе, поносили тиме што нас је непријатељ у првом светском рату " ценио и волео " ( да Бог да нас никада више тако волели ) но што ми нисмо на њихово зло узвратили злим. То што ти видиш Србију " у сред Европе " иста та " Европа " о којој ти машташ не види Србију ни у границама Београдског пашалука. Но то није тема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 I opet sve kapiras pogresno Dveristo. ne smeta Evropi Srbija, vec im smeta Srbija kakvu je vodio Milosevic i kakvu stvara ova crveno crna koalicija. Pokusaj da zamislis bilo kog Evropljanina; koji je 1991 gledao sukobe u Vukovaru. sa jedne styrane Sljivancanin sa kapom na kojoj se vijori crvena petokraka i koji novinare pozdravlja sa 'drugovi i drugarice" i sa druge strane hrvatska policija. I onda se zapitaj gde smo izgubili medijski rat. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 I opet sve kapiras pogresno Dveristo. ne smeta Evropi Srbija, vec im smeta Srbija kakvu je vodio Milosevic i kakvu stvara ova crveno crna koalicija. Pokusaj da zamislis bilo kog Evropljanina; koji je 1991 gledao sukobe u Vukovaru. sa jedne styrane Sljivancanin sa kapom na kojoj se vijori crvena petokraka i koji novinare pozdravlja sa 'drugovi i drugarice" i sa druge strane hrvatska policija. I onda se zapitaj gde smo izgubili medijski rat. Ужас. Стварно није за попове да се баве политиком, а камоли историјом. Увек сте једнострани. Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Šta su oni plasirali, sekularizam možda? Neće biti, Barone, oni su plasirali samo različite totalitarizme i vodku... А шта фали Путину ? А Достојевски ? А Толстојевски ? А Жуков ? Па сине да није било Жукова ти сад не би постојао или ако и би лепо би шпрехао дојч. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Počelo se sa debilizmima: cela vest - b92 Ово ил исти екипа штанцује по целом граду или ту свако пише за свог лидера да му смрт да би на тај начин направили тензион. Иначе познати су Чанкојунгери као добри плакатори, они мало-мало па избаце неки плакат. Углавном добро смишљају плакате било да су за или против. Мој лични дојам утиска да они стоје иза свих плаката. Сем оних Дверјанских и трећесрбијанских. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука