gospodin X Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 (измењено) Мало пре сам прочитао тужну и суморну, већ сажвакану прич сопственим устима. Прича о теологу који напушта "православље" и одлази у протенстантизам јер као теолог, свршени студент није имао могућност да ухлеби своју породицу у нашој Светој Цркви. Ухлебљење је нашао код других. То сад није битно. Интересује ме комисија за израду Устава Српске Цркве, да ли постоји могућност достављања "амандмана" истој од стране појединачних теолога. На пример "амандман" о спречавању "непотизма", а можда и "деспотизма" кад смо већ у измима... snoozer_11 Измењено Април 8, 2013 од Иван Цветковић Наслове тема писати малим словима ( наравно и са великим тамо где је потребно). Молимо Вас да то убудуће поштујете. Аминистрација. И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Prvo ustav je neprikladan izraz. Kako moze crkva da ima ustav? Pravilan izraz je statut. Generalno mi se svidja ostatak ideje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Imaš ustav SPC, pod tim imenom... И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Treba ukinuti ustav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука