Jump to content

Pomoc za porodicu Stanojkovic

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани пријатељи
Вечерас нас је контактирао момак Јовица Станојковић који живи на Космету и замолио да му помогнемо у превазилажењу животних проблема. Зато вам шаљем сегменте нашег разговора и линк на којем се види део његове многочлане породице ...као и неке од фотографија ...
...da se predstavim ja sam sa kosova opstina strpce...
hvala takodje bog nek nas cuva i vas i nas ja imam 5 brata i 6 sestre mi smo 11 dece bili smo 13 dece ali nazalost 2 brata su nam umrla,
a jel bi mogli da nam pomognete ili da nam prikupite neku pomoc zivimo u kuci od 30 kvadrata , otac nam je bolestan zivimo veoma tesko jel bi bili u mogucnosti unapred hvala..
evo vam slike imamo i jednu bolesnu sestru..

ovo je bolesna sestra u inkubatoru ona je bila blizanac sa brata sto nam je umro....

koji ziro racun da vam posaljemo dinarski ili devizni?

evo vam devizni:swift-bic: KOBBRSBG KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD IBAN:RS35205903100399679032 STANOJKOVIC RADOVAN 
DINARSKI: 205-9001005976099-13 

ako nas pomognete nikada vas necemo zaboraviti zivimo veoma tesko bog nek vam pomogne i nek vam da zdravlja evo vam jedna emisija o nama tu su braca i sestre videcetre nas evo va prvo ide velika hoca pa onda moja braca i sestre ja se zovem jovica onda idu moji braca i sestre videcete nas sve 

http://www.youtube.com/watch?v=syiYhEA470Y 

samo ove 2 male nisu mogli da izadju da se snimaju oni su male
bog nek vam pomogne
jel hocete i nas broj telefona?
da se cujemo?

ok hocu evo vam broj telefona:b+37745648627 to je albanski broj na kosovo srpsku mrezu su unistili albanci.

naravno mi smo se opredelili da ovde ostanemo da bi opstali ovde ali nemamo buducnost zivimo u kuci od 30 kvadrata zivimo u 2 sobe ali sa boga napred bog ce nam pomoci samo zdravlja...

(5 фотографија)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...