banana Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Поштовани пријатељиВечерас нас је контактирао момак Јовица Станојковић који живи на Космету и замолио да му помогнемо у превазилажењу животних проблема. Зато вам шаљем сегменте нашег разговора и линк на којем се види део његове многочлане породице ...као и неке од фотографија ......da se predstavim ja sam sa kosova opstina strpce...hvala takodje bog nek nas cuva i vas i nas ja imam 5 brata i 6 sestre mi smo 11 dece bili smo 13 dece ali nazalost 2 brata su nam umrla,a jel bi mogli da nam pomognete ili da nam prikupite neku pomoc zivimo u kuci od 30 kvadrata , otac nam je bolestan zivimo veoma tesko jel bi bili u mogucnosti unapred hvala..evo vam slike imamo i jednu bolesnu sestru..ovo je bolesna sestra u inkubatoru ona je bila blizanac sa brata sto nam je umro....koji ziro racun da vam posaljemo dinarski ili devizni?evo vam devizni:swift-bic: KOBBRSBG KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD IBAN:RS35205903100399679032 STANOJKOVIC RADOVAN DINARSKI: 205-9001005976099-13 ako nas pomognete nikada vas necemo zaboraviti zivimo veoma tesko bog nek vam pomogne i nek vam da zdravlja evo vam jedna emisija o nama tu su braca i sestre videcetre nas evo va prvo ide velika hoca pa onda moja braca i sestre ja se zovem jovica onda idu moji braca i sestre videcete nas sve http://www.youtube.com/watch?v=syiYhEA470Y samo ove 2 male nisu mogli da izadju da se snimaju oni su malebog nek vam pomognejel hocete i nas broj telefona?da se cujemo?ok hocu evo vam broj telefona:b+37745648627 to je albanski broj na kosovo srpsku mrezu su unistili albanci.naravno mi smo se opredelili da ovde ostanemo da bi opstali ovde ali nemamo buducnost zivimo u kuci od 30 kvadrata zivimo u 2 sobe ali sa boga napred bog ce nam pomoci samo zdravlja... (5 фотографија) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука