w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kako prebaciti imenik i ostalo sa symbian telefona na android... googlao sam ali ne nadjoh konkretan savet... sve nešto business cards, google contacts, Wondershare MobileGo for Android mi ne registruje nokiju a nadjoh i MyPhoneExplorer ali on ne radi na symbian platformi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kako prebaciti imenik i ostalo sa symbian telefona na android... googlao sam ali ne nadjoh konkretan savet... sve nešto business cards, google contacts, Wondershare MobileGo for Android mi ne registruje nokiju a nadjoh i MyPhoneExplorer ali on ne radi na symbian platformi Зар то не ради аутоматски? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Једино преко контаката. Извезеш контакте све које имаш, у свф формату чини ми се, и онда их импортујеш у Андроид. Други начин не постоји, јер су оперативни системи апсолутно некомпатиблни. Али уместо свих тих софтвера, најјлакше је одрадити на партизански начин. Дакле, нађеш фолдер где су ти свф фајлови на Нокији (обично Контактс фолдер, или тако нешто), то ископираш на комп, онда са компа прекопираш све те контакте у неки фолдер на Андроиду, и онда одеш у Андроид именик и идеш на импорт контактс фром фоун (или "из интерне меморије", зависи од верзије Андроида), он ће аутоматски да их нађе, јер индексира све нове фајлове. Све остало нема сврхе ни испробавати, а веруј ми, испробавао сам кад сам пребацивао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Можда је могуће преко меморијске картице.. Да експортујеш све контакте на картицу, па да их онда на Андроиду импортујеш. Ја сам тако. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 ja znam za neku foru preko biznis kartica koje e postave na google docs pa se preko androida importuju... probaću kako je a.radovanović reko... samo mi reci tačnu ekstenziju tih fajlova Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Јеси ли пробао Моци са овог линка http://www.wondershare.com/mobile-phone/nokia-to-android.html ? "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 aha vcf fajlovi ok.... našo sam Olimpe, hvala.. probao i skinuo i taj program ali ne registruje symbian Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 samo još da vidim da li android vidi VCF fajlove Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Види, види.. То је још бољи начин. Нисам видео шта је г. Александар поставио.. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 sve kontakte sam spojio u jedan vcf file ovako http://www.toxigon.com/2011/12/how-to-merge-vcf-contacts-into-single.html sad ću ih importovati na https://www.google.com/contacts i preko androida bi trebalo samo da ih povuče Олимп је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2013 povuko je sve sa google contacts .... cool Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука