horatio Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Joj gdje me nađe Gdje sevdalinku opletoše... pezza је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Да ми деца не спавају, сад бих разбила неку чашу 319.gif pezza and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Jedan veeeeeliki aplauz mojsijevcima, hvala vam na predivnoj večeri koju ću još dugo pamtiti. pezza је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Драги наши, хвала вам на лепим речима, драго нам је ако вам се допало јер смо посебно мислили вас и бринули да поделимо све ово са вама. Искрено, ја лично сам све време нешто сумњао у линк који смо добили и чак сам питао сниматеља на почетку да ли је то то, а он ми је потврдио. Међутим, остатак знате. Требало је мало се снаћи. У сваком случају, хвала на брзој реакцији и сналажљивости драганза и осталих. Неко је питао за снимак на јутјубу. Ако је ико снимао, волели бисмо да видимо и чујемо како је звучало преко интернета, јер то ипак није исто као уживо. "Ђорушица" је дефинитивно хит :0104cheesy: , а Италијани и остали који су били у публици, изашли су презадовољни. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука