Jump to content

Умјетност кроз одјећу ♥ Одјећа за умјетника ♥

Оцени ову тему

Препоручена порука

Umjetnost kroz odjecu ?  Odjeca za umjetnika ?

Pitam se do kad ce umjetnost muku muciti sa formalizmima?

?ini mi se , da kad se uo?ila veza izmedju umjetnosti, pre svega pjesnistva, i boemije, da su bas tada masovno stihoklepci postali alkosi.

Izvini ako sam skrenuo sa teme.

??????? ??  0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' />

Постављена слика

Vjeruj da jesam    0202_238  dada 8084.gif

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

author=Vaske

Vjeruj da jesam    joooj  dada 0110_hahaha

?, ??? ???? ????  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

Plava_ptica.gif_Clothes_Online.jpg[/img]

Pa za promjenu bi mogla prestati da "štrikaš" i da meni priglupom pojasniš iz kojih pobuda uniformisa umjetnike.

Ako je neka odjeca za umjetnike ( tako glasi tema ), po logici stvari postoji odjeca koja nije za umjetnike, da bi po istoj logici ( ja priglup) moga zakljuciti da u tome lezi jedna vanredna bitnost vezana za samo poimanje umjetnika.

Vec zamišljam scenu, recimo sa promocije poslednje Be?kovi?eve poeme " kad budem mladji " ( koju ti toplo preporucujem jer ima mnogo toga vezanog i za ovu temu) kako izgovara onu famoznu recenicu " a za moj izgled veceras je zaduzen butik taj i taj".  crvenilo  0110_hahaha  0110_hahaha

Praštaj, a ja više necu komentarisati ovu temu!

Подели на овим сајтовима

author=Vaske

Vjeruj da jesam    joooj  dada 0110_hahaha

?, ??? ???? ????  winter.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

joooj_Clothes_Online.jpg' alt='Постављена слика' class='bbc_img' />

Pa za promjenu bi mogla prestati da "štrikaš" i da meni priglupom pojasniš iz kojih pobuda uniformisa umjetnike.

Ako je neka odjeca za umjetnike ( tako glasi tema ), po logici stvari postoji odjeca koja nije za umjetnike, da bi po istoj logici ( ja priglup) moga zakljuciti da u tome lezi jedna vanredna bitnost vezana za samo poimanje umjetnika.

Vec zamišljam scenu, recimo sa promocije poslednje Be?kovi?eve poeme " kad budem mladji " ( koju ti toplo preporucujem jer ima mnogo toga vezanog i za ovu temu) kako izgovara onu famoznu recenicu " a za moj izgled veceras je zaduzen butik taj i taj".  crvenilo  0110_hahaha  0110_hahaha

Praštaj, a ja više necu komentarisati ovu temu!

( ????????? ?? ???????, ??????????? ?????????, ? ?????? ??????? )

????? ?????? ?? ??????????

????????? ?? ??????????? ?????. ????? ????? ? ??????? ???????? ????? ????? ?????. ????? ?? ?????????? ???????? ?? ???? ??????? ?? ????? ?????, ?? ????????? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?????? ? ??????????. ????? ?? ??? ?? ???????? ? ????????? ???? ? ?????????? ???????. ???? ????? ??? ?????? ???? , ???? ????! ???? ????? ?? ?? ?? ?????????, ???? ?? ?? ?? ??????.

?? ?????? ???? ?????? ????????, ? ?????? ??? ??? ?? ???? ? ????... ??? ??? ?? ???????? ????????? ??? ??? ?? ???? ????? ????.

??????? ?? ??????????, ???? ??????????? ????? ???? ?????? "???????????" , ????? ????, ????? ???????????, ????? ?? ??? ??????? ?? ????? ??? ?????? ?? ?? ??????. ?????? ???? ????????. ? ????? ?? "????????" . ????????  ? ?? ???? ????? ?? ????. ??????? ?? ?????? ????????? ?????? ???????????  0110_hahaha

?.? ?? ????? ? ????? ???????, ????? ???????????, ???? ??  ??? ?????? (? ??? ??????)  ?????? ? ???????  0104_cheesy ??? ?? ?????? ??????????? ????? ???????? , ?? ??????????? ????? ???????? ???? ?????? ??????? ??????..  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif ..

Подели на овим сајтовима

? ????? ???????????? ?????????  0104_cheesy , ???? ????????? ?????  0104_cheesy

Provo moji komentari i krtike nisu bili li?ne prirode, Nastasija me malo na?epila pa sam burno reagovao.

?ini mi se da je doslo do malog nesporazuma ili me nisi dobro shvatila? Ja nemam problam sa " umjetnoš?u kroz odje?u" mada nisam najbolji recipijent takvog umjetni?kog izraza , pa zato nisam ni komentarisao slike koje si postavila, i to ne zna?i da ne poštjem i ne cjenim tvoj trud i rad.

Zna?i moj problem je bio sa drugim dijelom naslova "odje?a za umjetnika" i to sam obrazložio u predposlednjoj poruci, i nijedan moj komentar nije bio zlonamjeran, zao mi je ako si ih tako citala.

Подели на овим сајтовима

Provo moji komentari i krtike nisu bili li?ne prirode, Nastasija me malo na?epila pa sam burno reagovao.

?ini mi se da je doslo do malog nesporazuma ili me nisi dobro shvatila? Ja nemam problam sa " umjetnoš?u kroz odje?u" mada nisam najbolji recipijent takvog umjetni?kog izraza , pa zato nisam ni komentarisao slike koje si postavila, i to ne zna?i da ne poštjem i ne cjenim tvoj trud i rad.

Zna?i moj problem je bio sa drugim dijelom naslova "odje?a za umjetnika" i to sam obrazložio u predposlednjoj poruci, i nijedan moj komentar nije bio zlonamjeran, zao mi je ako si ih tako citala.

??? ?? ? ????  :cheesy2: crvenilo

???? ?? ???? ???????????...

???????? ?? ???? ?????? ????? ?????????  0104_cheesy ?? ???? ????????? ?? ????? ??  0110_hahaha

???? ?? ?????  0110_hahaha  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

??? ?? ? ????  :cheesy2: crvenilo

???? ?? ???? ???????????...

???????? ?? ???? ?????? ????? ?????????  0104_cheesy ?? ???? ????????? ?? ????? ??  0110_hahaha

???? ?? ?????  0110_hahaha  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Pa hvala, vrlo si ljubazna 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Нема проблема Васке  0110_hahaha Видим ја да је нас ова хладноћа стигла, а још ће већи снијег! Има да ти исплетем приглавке са камиончићима, јер ти си дјечак, не могу теби цвјетиће  :cheesy2: биће то дивне приглавке

А Настасији ћемо са барбикама розе ( она не воли црвене детаље да знаш  0110_hahaha )

а ја одох да спавам драги моји  :smiley:

Гушкам вас  crvenilo цмок цмок  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Гости

Уживајте, све је лепо и старо и ново и из бутика и са бувље пијаце и са шиваће машине, Настасија воли све Тавитине креативне теме, немам проблем са уметношћу кроз одјећу, ту су моменти сваке прилике и неприлике кад се остане го и бос пред страшном неуметношћу живота. Ружа за Васке 1405_love и Тавиту  1405_love

Подели на овим сајтовима

????????, ??? ?? ???? ? ????? ? ???? ? ?? ?????? ? ?? ????? ?????? ? ?? ?????? ??????, ????????? ???? ??? ???????? ????????? ????, ????? ??????? ?? ????????? ???? ??????, ?? ?? ??????? ????? ??????? ? ????????? ??? ?? ?????? ?? ? ??? ???? ??????? ??????????? ??????. ???? ?? ????? 1405_love ? ??????  1405_love

171634_10626157501400147.jpg

? ???? ?? ???? ?????? ?? ??????? ?????????, ?? ?????????  1405_love

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...