grigorije22 Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ово је данас изјавио министар финансија Јужноафричке Републике у Дурбану, где ће се у среду одржати самит БРИКС-а (Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужноафричка Република). Стартни капитал Банке БРИКС-а очекује се да ће бити најмање 50 милијарди долара, међутим, како ће се расподелити акције међу учесницима још увек је нејасно.За учествовање на самиту БРИКС, у Дурбану допутовао је и председник Русије, Владимир Путин. Поред економских питања, лидери БРИКСА намеравају да разговарају и о актуелним међународним проблемима, преноси дописник ”Гласа Русије” http://srbin.info/2013/03/panika-u-mmf-drzave-briks-a-dogovorile-su-se-da-osnuju-banku-razvoja/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 A ja kad sam negde pomenuo BRIKS na ovom forumu, napadoše me da se on raspada, itd. Ete vam ga sad коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука