napoleon bonaparta Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Oko godinu dana pokusavam da na bilo koj nacin pronadjem resenje bezanja u zdrav razum. Medjutim, jako je teško. Poptu no zdrav razum, osecam obicno posle teskih fizickih vezbi ili posle "samozadovoljavanja". U 80 % svoje budnosti, ja imam iracionalna shvatanja, cudno gledam na stvari, a jos cudnije se osecam. Sta utice na drav razum i kako ga zadrzati preko celoga dana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Mozes li da definises sta podrazumevas pod zdravim razumom, posto nisam siguran da kapiram o cemu tacno govoris? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Svesno i racionalno posmatranje stvari u svakom trenutku, ozbiljnost, "hladnokrvnost". Vec godinama me muci to sto u jednom trenutku se zaista iskreno odlučim za neki poduhvat, a vec za nedelju dana, u meni se razvije sasvim druga pomisao suprotna onoj prvoj. Tezim da budem stalna osoba. Ja, sa odlukama, koje ce da vaze bilo da je sada rat bilo da sam na pikniku.... Ne znam da li sam uspeo da objasnim, uvek mi je tesko da izrazim duhovna stanja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Mozes li da definises sta podrazumevas pod zdravim razumom, Ateizam :P ccvige Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Pa s obzirom na godine, i nije cudno da si nestalan, al' moze da bude problem kasnije. Ne mozes nista posebno da uradis, osim da odredis sta su ti tacno ciljevi i da se trudis da to postignes, bez obzira na misli koje ce ti govoriti da radis suprotno. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Onako kako si opisao problem, rekao bih da nije u pitanju razum već volja i karakter. Ne znači automatski da ukoliko znam da je nešto ispravno da ću tako i činiti. Potrebno je jačati volju i karakter, a razum će već odraditi svoje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука