Јаков. Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Danas sam prvi put isprobao ovo čudo. Veoma je dobro i zabavno. Žao mi je što predstave ne traju duže od oko 5 minuta, inače se bar sat vremena ne bi skidao iz bioskopa. Vozio sam se u rudniku, i efekti duvanja za vrat, migoljenje uz nogu i ostalo, sjajno su napravljeni. Naravno uz drmusanje i okretanje stolice u kojoj sediš. Jedva čekam opet neku promotivnu kartu, pa da isprobam sve filmove koje puštaju. Ima ih ukupno 5. Anette је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Како до карте?! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 pa ima tamo blagajna ispred bioskopa Cena je regularna 300 dinara, što je možda malo mnogo za 5 minuta.. Ja sam nabavio neke promotivne karte, ali sada trenutno ih nema. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 jaoooo, ja sam gledala macku koja leti u nekom avioncicu il sta vec njiiiiii, i jeste skupo al' je genijalno! Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука