šangaj Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу :cheesy2: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Nisu se tada setili za kupolu od tenka, ona je vec zelena..... :cheesy2: crvenilo t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Кол`ко ја видим мени се овде подсмевају.... :cheesy2: crvenilo ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 ma ne sineeeeeeee......uzmi vile, ocesljaj se pa pravo u skolu!!! salim se brate...izvini ovo je bilo jace od mene.... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Ма наравно... и ја се шалим... :cheesy2: crvenilo ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 DaBOGme..... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Како Црногорац прилази девојци: "Савршена фигура, витак стас, мио поглед, прелепе очи... доста о мени, како си ми ти јадо?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Lepo su ti ova pravila, i mogu da ih potvrdim i iz mog iskustva, prilicno su univerzalna... medjutim ona ipak najvise vaze za "frajere", odnosno ljude kojima je cilj da izvedu sto vise devojaka i upisu sto vise recki, medjutim za onu jednu nasu zivotnu saputnicu to nista nije potrebno ako postoji medjusobna privlacnost i svidjanje, bukvalno mozes bilo sta da kazes samo ako je iskreno i neces pogresiti,i ako poput recimo oca Aleksandra Smemana vidis devojku i kad posle pricanja sa njom pomislis ovo ce biti moja buduca zena, ondak nema pravila, a zasto? zato sto ce ona sve razumeti... onda i to sto si pomalo nesiguran stidljiv( ipak se svi nismo nauceni rodili poput Max-a i sto si lak ili tezak ulov, prosto ce shvatiti da je to sve za ljude i bice joj verovatno simpaticno. :cheesy2: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> t5511 4chsmu1 greengrin 319.gif не, не, не, не, не.ти треба да играш hard to get, а он треба да игра hard to catch. ово одма с неба па у ребра узрокује код мушкараца клецање у коленима, муцање, навалу страха и на крају панични трк у супротном смеру од девојке, а у смеру ка кући :bla: 0409_feel ово се мени десило кад је храбри дечко с неба па у ребра!!! stadaradim Мислила сам да су мушкарци trening и храбрији да приме све!!! ево шта каже Слави о свом искуству: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8814.msg252192.html#msg252192 значи, ако се збунио, поновиш му питање: Ја још увек чекам да t5511 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу 4chsmu1Znachi tvoji su razmischljali da li da te poviju ili da te stave u gnezdo? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Ne diraj ga Pajko, stvarno ce se naljutiti.... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 http://sexyprase.info/10-nacina-da-osvojite-devojku/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу 4chsmu1Znachi tvoji su razmischljali da li da te poviju ili da te stave u gnezdo? 0442_feel Ne diraj ga Pajko, stvarno ce se naljutiti.... bendoff Држте се теме!!!! dada ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 ето наљутио се...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Имам осећај да се о мени прича... следеће http://vukajlija.com/naljutilo-se-govno ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука