Jump to content

Upoznavanje muskarca i zene u pravoslavlju

Оцени ову тему

Препоручена порука

А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу  :cheesy2:

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Lepo su ti ova pravila, i mogu da ih potvrdim i iz mog iskustva, prilicno su univerzalna... medjutim ona ipak najvise vaze za "frajere", odnosno ljude kojima je cilj da izvedu sto vise devojaka i upisu sto vise recki, medjutim za onu jednu nasu zivotnu saputnicu to nista nije potrebno ako postoji medjusobna privlacnost i svidjanje, bukvalno mozes bilo sta da kazes samo ako je iskreno i neces pogresiti,i ako poput recimo oca Aleksandra Smemana vidis devojku i kad posle pricanja sa njom pomislis ovo ce biti moja buduca zena, ondak nema pravila, a zasto? zato sto ce ona sve razumeti... onda i to sto si pomalo nesiguran stidljiv( ipak se svi nismo nauceni rodili poput Max-a  :)) i sto si lak ili tezak ulov, prosto ce shvatiti da je to sve za ljude i bice joj verovatno simpaticno.

:cheesy2:  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='gringrin' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' /> t5511  4chsmu1  greengrin   319.gif

не, не, не, не, не.

ти треба да играш hard to get, а он треба да игра hard to catch.

ово одма с неба па у ребра узрокује код мушкараца клецање у коленима, муцање, навалу страха и на крају панични трк у супротном смеру од девојке, а у смеру ка кући :bla:

0409_feel ово се мени десило кад је храбри дечко с неба па у ребра!!!  stadaradim Мислила сам да су  мушкарци trening и храбрији да приме све!!!

ево шта каже Слави о свом искуству:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8814.msg252192.html#msg252192

значи, ако се збунио, поновиш му питање:

Ја још увек чекам да  t5511    :)

apel.png

Подели на овим сајтовима

А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу  4chsmu1

Znachi tvoji su razmischljali da li da te poviju ili da te stave u gnezdo? dobar decko

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

А не би мене наш`о мали зека, ја сам био лепа бебица... имао сам веллликкку главу и клемпаве ушу.... као малог су ме звали луфтханза и рекли су ми да у војску уместо шлема има да ми дају бубањ од неке покварене мешалице за бетон... и да ће том приликом потрошити једно 3 литра зелене фарбе да оффарбају мешалицу  4chsmu1

Znachi tvoji su razmischljali da li da te poviju ili da te stave u gnezdo? 0442_feel

Ne diraj ga Pajko, stvarno ce se naljutiti.... bendoff

;) Држте се теме!!!!  dada

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...