Jump to content

TIM HARRIS

Оцени ову тему

Препоручена порука

timsplace_05032013_screen625.jpg

TIM HARRIS je prvi vlasnik restorana koji ima Downov sindrom, a mnogi tvrde da je to najmanje impresivna stvar koju o njemu možete doznati.

Tim je vlasnik restorana "Tim's Place" u Albuquerqueu koji poslužuje doručak i ručak, ali i zagrljaje. Iako nije riječ o posebno velikom ili popularnom restoranu, njegova je klijentela brojna i odana. Obožavaju ga njegovi zaposlenici, obitelj je iznimno ponosna na njega, a mnoge je osvojio i njegov video.

Međutim, to nije sve, a HuffPost pobrinuo se nabrojati pet nevjerojatnih stvari koje bismo trebali znati o Timu:

1. Tim svakog jutra (doslovno svakog jutra) pleše na parkiralištu ispred svog restorana, a njegov je razlog - zaista je sretan i uzbuđen zbog svakog novog dana.

2. Svakoj mušteriji koja to poželi, Tim daje zagrljaj, a do sada ih je podijelio 32, 475,

3. Tim je osvajač zlatnih medalja na Specijalnoj olimpijadi, a dosad je osvojio više medalja od Michaela Phelpsa

4. Tim ne samo da je dobar sportaš već i odličan šef. Svakog dana barem jednom odlazi u kuhinju i svojim kuharima govori da su "najbolji kuhari na svijetu".

5. Odlučio je da želi imati vlastiti restoran kada je imao 14 i u tom je naumu uspio.

izvor:

http://www.index.hr/black/clanak/njegova-je-prica-nadahnula-mnoge-on-je-prvi-vlasnik-restorana-s-downovim-sindromom-i-ima-vise-medalja-od-michaela-phelpsa/665744.aspx

Danas je Dan osoba sa Daunovim sindromom.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Opste je misljenje da su ovakvi ljudi hendikepirani, bice ipak da je obrnuto...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

I ja sam mislila da su oni hendikeprini i gnusala sam ih se, javno priznajem. A onda sam upoznala Tijanu pa onda Boris i slomila sam se i shvatila kako sma ja u stvari ta koja je hendikepirana :(

Otvorili su mi oci :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

meni su ujo i tetka osobe s Daunom.

kad vidim druge ljude s posebnim potrebama,divim im se a u sebi sam ono najveci bedak.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...