marija Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 vidim dosta o opraštanju....al niko da kaže da opraštanje treba da bude prosto.... znate ono...prosto mu bilo.... to je ?in ljubavi...ne jedna?ina sa 2 nepoznate...kvadrat binoma ili nešto sli?no.... ako nau?iš da ne zameraš nemaš šta ni da opraštaš :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Код мене праштање и молитва за ,,непријатеље" иду мало теже.Трудим се ја,молим се за њих ,понекад палим свеће ,али у души осећам да нисам потпуно искрен у тим својим делима.Завидим Вам на смирењу које сте успели да достигнете.Мој духовник каже да ће временом и то осећање доћи. 0110_hahaha Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Ја имам доста за ким палим свеће, за непријатеље не палим , нек си запале сами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 ??? ???? ???????? ? ??????? ?? ,,???????????" ??? ???? ????.?????? ?? ??,????? ?? ?? ??? ,??????? ????? ????? ,??? ? ???? ?????? ?? ????? ??????? ?????? ? ??? ?????? ??????.??????? ??? ?? ??????? ???? ??? ?????? ?? ??????????.??? ???????? ???? ?? ?? ???????? ? ?? ??????? ????. 8084.gifHoce,sigurno,samo budi istrajan.Nije lako,ali kad uspes osetices ogromnu radost, i ljubav,i mir.Kako bude popustala napetost i gorcina,tako ces se osecati laksim.Kad to jednom prebrodis,svaki sledeci put ce ti biti lakse.Gorcina i,ne daj Boze,mrznja unistavaju i nas i one oko nas.Znam iz licnog iskustva (dva puta mi je pucao cir na zelucu,imala sam hipertireozu).Sada se,Bogu hvala,ti isti ljudi koji su me povredjivali,polako i sami menjaju.To je proces,ne moze preko noci,ali vredi,veruj mi. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ... ?? ??????????? ?? ????? , ??? ?? ?????? ????. ? ??? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ako nau?iš da ne zameraš nemaš šta ni da opraštaš :smiley:?????? ??????? 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Ja nemam neprijatelje. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Ja nemam neprijatelje. A prijatelje??? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 ... ?? ??????????? ?? ????? , ??? ?? ?????? ????. ? ??? ??????? ... ??? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ??????. ?? ?????? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ?? ???????????! ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??????, ??? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????! ?? ?? ????? ???, ??? ?? ?? ???????????? ?????? ???? ?? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 meni je jasno....mada nisam pitan 0913_sport Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ... ?? ??????????? ?? ????? , ??? ?? ?????? ????. ? ??? ??????? ... ??? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ??????. ?? ?????? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ?? ???????????! ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??????, ??? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????! ?? ?? ????? ???, ??? ?? ?? ???????????? ?????? ???? ?? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??????. ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ??? ?? ?????, ??? ?? ???? ?? ????????????????? ?? ???? ????? ????? ?????: ??? ?? ?? ??????? ???????????, ?? ?? ?? ??? ?? ????? ?? ???????? ?? ????? ?? ?? ?? ??? ?????? ????? ????? ????? ... ?? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ?????? ????????? ?? ????? ??????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 8084.gif nisi reko jel ti jasno... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Ja nemam neprijatelje. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0703_read.gif Dobro je da ovako razmisljamo cak i da ih imamo!!! 1312_womens Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ''Слабићи не могу никада опростити! Опраштање је атрибут јаких. Изрека ''око за око'' ће само довести до тога да цео свет постане слеп'' И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ''??????? ?? ???? ?????? ?????????! ????????? ?? ??????? ?????. ?????? ''??? ?? ???'' ?? ???? ??????? ?? ???? ?? ??? ???? ??????? ????'' klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука