Jump to content

Колико се људи заиста моли за своје непријатеље?

Препоручена порука

vidim dosta o opraštanju....al niko da kaže da opraštanje treba da bude prosto.... znate ono...prosto mu bilo.... to je ?in ljubavi...ne jedna?ina sa 2 nepoznate...kvadrat binoma ili nešto sli?no....

ako nau?iš da ne zameraš nemaš šta ni da opraštaš :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 68
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Код мене праштање и молитва за ,,непријатеље" иду мало теже.Трудим се ја,молим се за њих ,понекад палим свеће ,али у души осећам да нисам потпуно искрен у тим својим делима.Завидим Вам на смирењу које сте успели да достигнете.Мој духовник каже да ће временом и то осећање доћи. 0110_hahaha

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

??? ???? ???????? ? ??????? ?? ,,???????????" ??? ???? ????.?????? ?? ??,????? ?? ?? ??? ,??????? ????? ????? ,??? ? ???? ?????? ?? ????? ??????? ?????? ? ??? ?????? ??????.??????? ??? ?? ??????? ???? ??? ?????? ?? ??????????.??? ???????? ???? ?? ?? ???????? ? ?? ??????? ????. 8084.gif

Hoce,sigurno,samo budi istrajan.Nije lako,ali kad uspes osetices ogromnu radost, i ljubav,i mir.Kako bude popustala napetost i gorcina,tako ces se osecati laksim.Kad to jednom prebrodis,svaki sledeci put ce ti biti lakse.Gorcina i,ne daj Boze,mrznja unistavaju i nas i one oko nas.Znam iz licnog iskustva (dva puta mi je pucao cir na zelucu,imala sam hipertireozu).Sada se,Bogu hvala,ti isti ljudi koji su me povredjivali,polako i sami menjaju.To je proces,ne moze preko noci,ali vredi,veruj mi. :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

... ?? ??????????? ?? ????? , ??? ?? ?????? ????.

? ??? ??????? ...

??? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ??????.  ?? ?????? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ?? ???????????! ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??????, ??? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????! ?? ?? ????? ???, ??? ?? ?? ???????????? ?????? ???? ?? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

... ?? ??????????? ?? ????? , ??? ?? ?????? ????.

? ??? ??????? ...

??? ???? ??? ?? ?? ??????? ?? ?? ??????.  ?? ?????? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ????? ????? ?? ???????????! ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ??????, ??? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????! ?? ?? ????? ???, ??? ?? ?? ???????????? ?????? ???? ?? ??? ?? ??? ???? ?? ?? ??????.

?? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ??? ?? ?????, ??? ?? ???? ?? ?????????????

???? ?? ???? ????? ????? ?????: ??? ?? ?? ??????? ???????????, ?? ?? ?? ??? ?? ????? ?? ????????

?? ????? ?? ?? ?? ??? ?????? ????? ????? ????? ...

?? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ???? ?????? ????????? ?? ????? ??????????.

Подели на овим сајтовима

1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif joooj 8084.gif

nisi reko jel ti jasno...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja nemam neprijatelje. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0703_read.gif

Dobro je da ovako razmisljamo cak i da ih imamo!!! 1312_womens

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

''Слабићи не могу никада опростити! Опраштање је атрибут јаких. Изрека ''око за око'' ће само довести до тога да цео свет постане слеп''

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...