misionar.com Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 ПОНОСАН САМ Поносан што знам да волим и за помоћ ближњих молим што од срца брату дајем што још искрено се кајем. Поносан што туђе нећу што свима желим срећу што ми љубав срце греје зна да плаче и да се смеје. Поносан што гладног храним болесног и сиромаха браним што се трудим да волим људе па и непријатеље који ми суде. Поносан што Србин јесам што на лицемере сам бесан што не ћутим кад слабе газе што опомињем да мале пазе. Поносан што уз Христа стојим што се силника и смрти не бојим што душу дајем за борбу часну за крт Христов и слободу златну. Поносан на доброчинство на Српско чојсво и јунаштво на косовски завет и жртву за Христа и небеско царство. Поносан на веру моју на православну цркву своју на мученике и светитеље њене на претке часне и поштене. Поносан што могу да сведочим са речима и делима својим да у Бога Христа верујем док живим и док постојим. (Сретен Станчевић) www.orfejsu.com kron and keka је реаговао/ла на ово 2 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука