Зосима Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Зашто је тако мало података и у св писму и код св отаца о будућем Царству Небеском, где ми то идемо,а где би требало провести живот вечни? Пожењна фотографија,ако неко има... :0104cheesy: Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Imas kod J.Svedoka slika koliko hoces .smesko. VizantijskoPlavo, Candy Butcher, horatio and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Imas kod J.Svedoka slika koliko hoces .smesko. Јел оне где седе на пољанчету заједно са животињама , и не раде ништа... sHa_sarcasticlol Не без зезања,где ми то идемо,и како је тамо? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Не без зезања,где ми то идемо,и како је тамо? Па, каже се да ће бити све ново и што око не виде, ухо не чу и човеку не дође у памет ... Дакле, нешто сасвим другачије од свега постојећег, нешто са чим се ово наше стање тренутно не може поредити. Ја лично мислим да ће бити изненађујуће feeble, Ignjatije, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Iskren da budem... meni je samo zao sto ga nikad necu moci videti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Па да,све је у неким метафорама и обећањима,биће супер,а ништа конкретно...можда би се више трудили да тамо и будемо,кад би имали неку сигурицу... .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Iskren da budem... meni je samo zao sto ga nikad necu moci videti. И бре, немој да си на крај срца ... па сви ће видети Рај, само можда неће свима бити лепо у њему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 U islamu se lepo zna raznesi se i imaš 10 devica, a ne vi tu nešto te ovako je te onako je Ignjatije, Oglo, horatio and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 huhu koje pitanje pa bice isto ko i ovde, samo na n-tu lepotu sto se odnosi na sva cula i natculno, stim sto ce biti i sasvim novih senzacija koje ne mogu da se objasne niti opisu... novi tj stari svet i kakvoca :lol: uglavnom stanje je ono sto je glavno, jer ako si u Bozijoj milosti onda i ovaj zemaljski svet poprima sasvim novi kvalitet, a gde je tek ono sto ne mozemo ni da izmastamo... ja iskreno mislim da ce tamo ljudi moci da stvaraju nove svetove u beskonacnim dimenzijama i modalitetima, recimo primer ove igrackice sve sto ljudi prave ce u raju moci da budu zive lol :lol: ono sto kazu, trava je zelenija, ali to je stvarno tako Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 И бре, немој да си на крај срца ... па сви ће видети Рај, само можда неће свима бити лепо у њему. Чекај бре,коме то не може бити лепо? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/4250-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%81%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5/ http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Чекај бре,коме то не може бити лепо? Па тако кажу: сви добијају вечни живот (=Рај), али неће свима бити на живот (=лепо) ... некима ће бити на смрт и мучење (=ружно). Мада, ко зна ... што се мене тиче, биће изненађења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 И бре, немој да си на крај срца ... па сви ће видети Рај, само можда неће свима бити лепо у њему. Kada samo vidim kakvi su ga muzevi zasluzili. Pa kada se uporedim sa njima.... Nebo i zemlja. Kako i da pomislim da se mogu naci tamo sa njima a nemam ono sto su oni imali. Nikakav podvig, molitva preslaba, pokajanje nula, egoizam u crveno.... da ne nabrajam, a jos cujem Gospodnje reci: Nece svaki koji mi govori Gospode, Gospode uci u Carstvo Nebesko. Ocajanje je greh, i trudim se da ne ocajavam i da nadu polozim na Gospoda. Ali ni u kom slucaju ne smatram da bilo cim zasluzujem da se tamo nadjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Па тако кажу: сви добијају вечни живот (=Рај), али неће свима бити на живот (=лепо) ... некима ће бити на смрт и мучење (=ружно). Мада, ко зна ... што се мене тиче, биће изненађења. Хм, нисам знао да је синоним за живот вечни,дал добар или ружан-Рај?! Где је пакао у тој причи? Или мислиш да је то изненађење,да пакла уствари неће ни бити .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 И још једна ставка,речено је да су разна места у дому Оца мојега, тј и у Царству Небеском нећемо сви бити на истим местима и положајима,како се то тумачи? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука