dragisa Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 po običaju, tapkamo u mestu ponavljajući poznate fraze koji feminizam pominješ da mi je znati samo... za tebe je feminizam kad se reč žena pomene u kontekstu Boga (a i za još neke izgleda) a ja ne znam jel ti citas postove na ovoj temi? moj post je reakcija na treci post u temi. a inace ako su za tebe "floskule" simvolika "zenskog principa" koji se vec vekovima koristi i oslikava u crkvi na isti nacin, onda ti ja tu ne mogu pomoci.... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 U nekoj od Šmemanovih knjiga sam davno čitao i oduševio me deo gde o.Šmeman objašnjava da kada čovek odluči da primi Boga, da se otvori za Boga, postaje ono za šta ga je Bog od iskona naznačio, postaje onaj koji prima, postaje PRAVA ŽENA. Taj opis ženskog principa tj. činjenice da smo kao bića upućeni jedni na druge kao muškarci ižene ali i na to da smo u odnosu na Boga svi ŽENE me raspametio a prilično sam siguran i da je pomenut deo jedinstven u otačkoj literaturi. Da li su tajne praznika ili tako nešto, nisam siguran pa molim za pomoć oko knjige i posebno ako možemo naći ceo tekst. Hvala Па јесте то истина брате. Поготово ако постану свештеници. Чим обуку "аљине" почну да се вређају ко какве фрајле и оговарају горе од жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука