Jump to content

Игуманија манастира Грачаница – Ефросинија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Divno Srđane,hvala sto si ovo podijelio sa nama.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Da,da... :) Nego,koliko godina ima igumanija? Bas je simpatična dok govori,posebno na kraju kad je recitovala najdrazu pjesmu :))

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Ово сам нашао на интернет страници Православље.ру, али се ни овде не говори колико има године:

Игуманија Ефросинија, једна је од најстаријих монахиња у Српској православној цркви. Манастир Грачаница, њен је дом од 1948 године, када је са групом млађих монахиња дошла и преживјела бројне тешкоће кроз које је пролазила Црква у комунистичком периоду. О свему што је преживјела, значају Косовске светиње, снази вјере и молитве свједочила је у емотивном у поучном разговору.

Погледаћу још мало, можда ископам негде податке .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...