Срђан Ранђеловић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ljubičasta and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Divno Srđane,hvala sto si ovo podijelio sa nama. bgpj and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 РТРС нас никада не разочара .smesko. bgpj је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Da,da... Nego,koliko godina ima igumanija? Bas je simpatična dok govori,posebno na kraju kad je recitovala najdrazu pjesmu bgpj је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ово сам нашао на интернет страници Православље.ру, али се ни овде не говори колико има године:Игуманија Ефросинија, једна је од најстаријих монахиња у Српској православној цркви. Манастир Грачаница, њен је дом од 1948 године, када је са групом млађих монахиња дошла и преживјела бројне тешкоће кроз које је пролазила Црква у комунистичком периоду. О свему што је преживјела, значају Косовске светиње, снази вјере и молитве свједочила је у емотивном у поучном разговору. Погледаћу још мало, можда ископам негде податке .smesko. bgpj, Дејан and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука