Оливера Г. Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Руски минери ће ове године у Србији очистити више од 300.000 кв м терена од заосталих бомби и друге муниције Фото: РИА Новости Београд, 22. Фебруар /Новинар ИТАР-ТАСС Станислав Варивода Руски минери ће ове године у Србији очистити више од 300.000 кв м терена од заосталих бомби. То је данас саопштио заменик директора националног Центра за разминирање Милан Шапић. Према његовим речима, то је предвиђено меморандумом о узајамном разумевању који јепотписан између Центра и министарства за ванредне ситуације РФ прошле године. Докуменат важи до краја 2022. године. „Руски деминери ће радити у рејону Параћина, где су се 2006. године, услед пожара и експлозије на војном складишту, разлетеле хиљаде минобацачких мина и друге муниције“, рекао је Шапић. Он је додао да ће средства за разминирање обезбедити влада Руске Федерације. Шапић је рекао да се у 2013. години планира чишћење више од 2 милиона кв м терена од различитих експлозивних средстава. Осим Русије, средстава ће обезбедити и САД, Немачка, Аустрија и Ирска. Минери планирају да ове године очисте 170.000 кв м у рејону аеродрома Лађевци код Краљева, 250.000 кв м у селу Бумбарово брдо код Кнића, 900.000 кв м код Бујановца и 270.000 кв м код Прешева. На овом терену се углавном налазе касетне бомбе заостале из времена НАТО бомбардовања Југославије1999. године. Извор: Глас Русије И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ne znam šta oni koji đavo dolaze. Treba da dođu da čiste oni koji su ih bacali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Не, боље је да чекамо да још неко настрада.... И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ne znam šta oni koji đavo dolaze. Treba da dođu da čiste oni koji su ih bacali. E oni ce bas da ti dodju. Vidim, idu po celom svetu i skupljaju sta im zaostalo... Оливера Г. and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ма нису нам већи пријатељи од осталих, они ово из свог интереса. И немци би дошли него их ми не зовемо, воле они да почисте за собом. И нису нас они гађали, него само Слободана, свакако. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ne znam šta oni koji đavo dolaze. Treba da dođu da čiste oni koji su ih bacali. E oni ce bas da ti dodju. Vidim, idu po celom svetu i skupljaju sta im zaostalo... Ма нису нам већи пријатељи од осталих, они ово из свог интереса. И немци би дошли него их ми не зовемо, воле они да почисте за собом. И нису нас они гађали, него само Слободана, свакако. Koji oni? Ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić kaže da se u vojnom skladištu dogodilo osam lančanih eksplozija. "Radi se o klasičnom eksplozivu, 3.500 tona eksploziva lančano je eksplodiralo u magacinima Vojske Srbije. Sada je rano reći, ali verujem da se ne radi o sabotaži, a odgovornost se uvek na kraju ocenjuje", kaže on. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=10&dd=19&nav_category=16&nav_id=216026 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука