Јевсевије Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Да ли се богослужбена књига Апостол може читати за врјеме Литургије, са налоња? Можда нека од Помјесних Православних Цркава то практикује?! Ако нека то практикује, молио бих снимак или слику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Dachau, Germany - 3.July 2005 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Фебруар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Dachau, Germany - 3.July 2005 Ово је пјевница, ако се не варам. Мислио сам на читање апостола са налоња, на средини цркве гдје се иначе и чита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Фебруар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Какав глас, не могу да вјерујем! .hvala. Јел ово православно византијско појање? goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Cita se kod Rusa. Gledao sam neka bogosluzenja iz Optine, i vidjeo sam da se apostol cita sa nalonja na sredini hrama, a ctec je okrenut ka oltaru... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 У праву си збунио сам се ево слике: Јадранка-Дервента and Јевсевије је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Какав глас, не могу да вјерујем! .hvala. Јел ово православно византијско појање? Јесте. ево још једно читање апостола на венчању Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ево једно наше,али разбија како чита (мене подсећа на Ацу-византију,али нисам сигуран) Јадранка-Дервента and Јевсевије је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2016 има ли негде апостол на интернету? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 16, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2017 On 15.12.2016 at 23:07, Sir Oliver рече има ли негде апостол на интернету? На црквенословенском Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука