Ромејац Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ево почело и зезање на дату тему: Tom Henks iz srpskih medija saznao svoj stav o Kosovu LOS ANĐELES, 18. februar 2013, (Njuz) – Čuveni holivudski glumac Tom Henks izrazio je veliku zahvalnost većini srpskih medija, zahvaljujući kojima je saznao da ima stav o Kosovu i da on glasi da je ono srpsko i da će uvek tako biti, saznaje Njuz. Henks je iskoristio priliku da pohvali srpske informativne sajtove zbog „objektivnosti, preciznosti, i ponajviše brzine objavljivanja informacija.“ Ovaj glumac je rekao da je nakon jučerašnje vesti i sam sa Stivenom Spilbergom došao na ideju da pokrene informativni sajt, nakon završetka snimanja serije o nastanku Izraela, o čemu je takođe juče saznao iz srpskih medija. -Od integriteta kojim obiluju mediji u Srbiji mnogo se može naučiti. Za razliku od mnogih sajtova koji objavljuju neproverene vesti samo da bi povećali čitanost, u Srbiji to nikada još nije bio slučaj – napominje Henks. -Vrhunac dobrog medija je kada osoba koja je citirana iz njega i sama sazna šta je rekla na neku temu. Da nije bilo jučerašnjih vesti pojma ne bih imao da sam gostovao na televiziji E! i šta mislim o statusu Kosova, dok ću ovako lepo znati šta da kažem ako me nekada neko bude pitao – smatra Henks i dodaje da je posao medija veoma odgovoran jer su ljudi naivni i u stanju su da poveruju u sve što im novine serviraju, što sprski mediji “svakako nikad ne bi zloupotrebili”. http://www.njuz.net/tom-henks-iz-srpskih-medija-saznao-svoj-stav-o-kosovu/#ixzz2LIFKBkBp Милан Ракић, Млађони and Александар С је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 У лажи су кратке ноге - каже стара народна мудрост. И заиста је тако. Ја лично не волим када људи лажу, на било коју тему, а посебно на оне озбиљне, везане за ратове, настрадале у ратовима и слично. Када се лаж разоткрије, онда много кошта, а сама истина би била сама за себе довољна и јача од сваке лажи и сваког лажног преувеличавања. Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Није ми јасно што смо се толико узбудили око тога којој цркви припада.Није то толико битна ствар а неће бити неке ни велике користи.Треба се захвалити и то је то. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Na čemu se zahvaliti kad je vest verovatno izmišljena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука