о.Бане Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 http://www.hramsvetogduha.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Врло леп сајт Оче. Све што треба да има један парохијски сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 никад нисам видео д је црква посвећена Духу Светом, баш лепо, није ми пало на памет док нисам обратио пажњу 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 За шта служи мали олтар? http://www.hramsvetogduha.rs/images/stories/galerija/17ma.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ????? ????? ????? ? ?? ????? ????????? ???? ??????, ??? ????, ???? ?? ???? ?? ????? ??? ????? ??????? ????? dada ?? ?? ??????? ???????????, ?????? ???? ????????? ???????? ?? ????????? ??? ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 аааааааааааа, па сад ми је јасније dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Децембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Јуки, то није "мали олтар", то је Христов гроб! Тај горњи део стоји на часном престолу у олтару. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Збунило ме је то што пише испод слике Олтар. Иначе, свака част за сајт, у данашње време би свака ЦО могла да има своја сајт :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Oче Благоје, драго ми је да сте нам се придружили klapklap Добро нам дошли :cheesy2: "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Децембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 У добру Вас нашао!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука