Mono Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 15:29, Иван 123 рече Моно, Ви увек говорите да су муслимани(на оне терористе се односи) невини, да су чинили мале злочине итд. Али кад се ради о Хришћанима, онда су сви подаци који се износе да су хранили шиптаре, да су им помагали, и да их нису убијали за вас НЕТАЧНИ. Правдате Мухамеда који је убијао на најгрозније начине људе. У Талмуди (или како се већ зове) пише да се требају Јевреји односити према другим људима горе него према животињи, али то није разлог због чега је Мухамед морао да убија Јевреје. Муслимани су могли једноставно да немају никакав контакт са Јеврејима и не би било проблема. Како можете сматрати послаником неког ко је убијао људе? Од памтивека се зна какви су муслимани. Зато немојте да причате како све што ми(односи се на православце) поставимо о муслиманима је НЕТАЧНО. Од оних муслиманских мучитеља правите мученике. Не знам шта да Вам кажем осим да сте у великој заблуди. П.С. Извињавам се ако се неко увредио. Pojedinci ne mogu da rade velike zlocine to mogu da rade vojske,drzave,obavestajne sluzbe,.... Zlocini su se dogodili za vreme vladavine Slobodana Milosevica koji se ukopao u dvoristu porodicne kuce bez prisustva svestenika,verske sahrane,...znaci covek bio komumista,ateista,sovinista,....nema veze sa religijom i sto se onda njegovo vreme,vladavina brani? Niko nije porekao to,ali toga nije bilo mnogo ni u srpskim medijima....ali problem je ovde sto niko nece da prizna niti osudi ubijanje muslimana i rusenja dzamija kojeg je procentulan,proporcinalno i na sve druge nacine bilo mnogo vise...i onda prcaju Turci,pa sta imamo mi sa Turcima ide kod njih pa se svetite njima... Muhamed je ubio jednog coveka u svim bitkama..i rekao je najgor je onaj koji ubije Bozijeg poslanika i koga ubije Boziji poslanik... Islam ne kaznjava za misli nego za dela...citajte vise biografiju Muhameda pa ce te da vidite...Kako da se sklonis od nekoga kad hoce da te ubije? Islam kaznjava ubice,lopove,razbojnike,.... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 15:40, Ромејац рече Нисам ни рекао да тврдиш да је читава администрација морално сумњива. То ти сада покушаваш тако да представиш. Толико о преувеличавању! А поставио си питање ако је таква администрација какво је чланство? Из чега се јасно види генерализација! У исламским земљама муслимани угрожени више него хришћани. Припадници које вере то угрожавају муслимане. Да ниси хтео да кажеш да их хришћани угрожавају? Neki od clanova i neko clanstvo,ili deo clanstva...to se podrazumeva...neki se odmah uhvatili za to jer ne mogu da odgovore na mnogo krupnija pitanja.... Komunisti,ateisti,sekularisti,nusajrije,aleviti,...pomognuti Zapadom,Rusijom,.... ugrozavaju muslimane u islamskim zemljama... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 15:46, Александар Богдановић рече Пре ће бити да их хришћани спасавају. Погледај само потресну повест овог светитеља: Nasao si izvor CNN?Znas sta su govorili za Srbe za vreme rata? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 20:18, Mono рече Neki od clanova i neko clanstvo,ili deo clanstva...to se podrazumeva...neki se odmah uhvatili za to jer ne mogu da odgovore na mnogo krupnija pitanja.... Komunisti,ateisti,sekularisti,nusajrije,aleviti,...pomognuti Zapadom,Rusijom,.... ugrozavaju muslimane u islamskim zemljama... Шта се подразумева? Комунисти, атеисти, секуларисти, исламски терористи, вехабије... помогнути Западом, Саудиском Арабијом, Ираном, Турском... угрожавају хришћане у хришћанским земљама - овако би то изгледало када би твоје стандарде применили у гледању из супротног угла. Верници, политички неистомишљеници... помогнути Западом, Русијом, исламским земљама, Ватиканом... угрожавају комунисте у комунистичким државама Кини, Северној Кореји - поглед из комунистичког угла користећи твоје стандарде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 20:21, Mono рече Nasao si izvor CNN?Znas sta su govorili za Srbe za vreme rata? Хахаха, баш си нашао код кога ћеш да играш на националну ноту, па ја сам србин једино у смислу да имам држављанство Републике Србије... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 21:36, Александар Богдановић рече Хахаха, баш си нашао код кога ћеш да играш на националну ноту, па ја сам србин једино у смислу да имам држављанство Републике Србије... A šta si onda ako nisi srbin? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 On 29. 1. 2013. at 22:01, bosanac рече A šta si onda ako nisi srbin? Човек (који верује да је националност изузетно штетна измишљотина из 19. века) Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука