Exile Написано Мај 30, 2009 Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 (измењено) Уколико неко има неко питање из области Историје Цркве, нека постави, а ја ћу се потрудити да одговорим уколико будем могао Измењено Јануар 18, 2013 од Дејан Бићанић život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 30, 2009 Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 Брате Егзајл интересовало ме гдје могу да купим сбрана дјела Светог Јустина Мученика јер знам да су изашла у часопису хришћанска мисао и историју Цркве од Јевсевија Памфила? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 karadjordje рече: ????? ?????? ???????????? ?? ???? ???? ?? ????? ?????? ????? ?????? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?? ?????? ? ???????? ?????????? ????? ? ???????? ????? ?? ????????? ????????Sabrana dela su imala u biblioteci Instituta, ne znam da li se još uvek mogu tamo kupiti, a što se ti?e Pamfile, nisam siguran da je preveden kod nas, bar u potpunosti...P.S. ?ini se da je istori?arima Crkve Jevsevije omiljeno ime, Jevsevije Kesarijski, Jevsevije Popovic... život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Тражим ова дјела али не могу да их набавим нигдје.....Знаш ли шта је све преведено од доникејских отаца? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Pa ne znam napamet, ne verujem da popstoji katalog, ali prevedeno je dosta, znam da su hrvati mnogo pre nas preveli mnoge stvari... Šta vas konkretno interesuje? život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Па мене занима све што је преведено.Ја од преведеног на наш имам само Дела Апостолских ученика али зато имам на енглеском све али ми треба на српском па ако знате,или ако се будете сјетили јавите ми.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 huh, aj ti kaži sta te interesuje, pa cu ti kažem ako ima život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Свети Иринеј лионски,Аристид Атињанин,Тацијан,Тертулијан,Ориген,Свети Кипријан ??? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 sve je to prevedeno život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Exile рече: sve je to prevedeno???????? ?? ??????????? ???? ? ???????? ?? ???? ? ``?????? ?????`` ??? ?? ????????? ? ????????? ?? ??????? ??? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Мај 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 pa ne znam sad napamet, raspitacu se, ako zelis, mada zasto zelis da citas Origena? Da li su ti poznate odluke 5. Vaseljenskog Sabora? život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Да,али ја се мало не слажем са тим dobrodosli Шалим се,али Ориген је дискутабилан,прво јер је анатемисан 200 година после своје смрти а друго он је био исповједник вјере,претрпио је прогон. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Јун 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 neeeeeeeeeeeeeeeeeeee znam sta da ti kazem... život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Moze li pomoc!? Zanima me postoji li tema vezana za istoriju simbola hriscanstva i ,neki naucni (da me uputi ili jos bolje navede literaturu...istorijski podkrepljeno), koja tvrdi da je krst bio simbol Hriscana pre Konstantina.....(da je zajedno sa znakom ribe, egzistirao i krst)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука