Jump to content

Питања из историје Цркве

Препоручена порука

Уколико неко има неко питање из области Историје Цркве, нека постави, а ја ћу се потрудити да одговорим уколико будем могао

Измењено од Дејан Бићанић

život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet

Подели на овим сајтовима

Брате Егзајл интересовало ме гдје могу да купим сбрана дјела Светог Јустина Мученика јер знам да су изашла у часопису хришћанска мисао и историју Цркве од Јевсевија Памфила?

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:

????? ?????? ???????????? ?? ???? ???? ?? ????? ?????? ????? ?????? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?? ?????? ? ???????? ?????????? ????? ? ???????? ????? ?? ????????? ????????

Sabrana dela su imala u biblioteci Instituta, ne znam da li se još uvek mogu tamo kupiti, a što se ti?e Pamfile, nisam siguran da je preveden kod nas, bar u potpunosti...P.S. ?ini se da je istori?arima Crkve Jevsevije omiljeno ime, Jevsevije Kesarijski, Jevsevije Popovic...

život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet

Подели на овим сајтовима

Па мене занима све што је преведено.Ја од преведеног на наш имам само Дела Апостолских ученика али зато имам на енглеском све али ми треба на српском па ако знате,или ако се будете сјетили јавите ми....

Подели на овим сајтовима

Да,али ја се мало не слажем са тим  dobrodosli

Шалим се,али Ориген је дискутабилан,прво јер је анатемисан 200 година после своје смрти а друго он је био исповједник вјере,претрпио је прогон.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Moze li pomoc!? Zanima me postoji li tema vezana za istoriju simbola hriscanstva i ,neki naucni (da me uputi ili jos bolje navede literaturu...istorijski podkrepljeno), koja tvrdi da je krst bio simbol Hriscana pre Konstantina.....(da je zajedno sa znakom ribe, egzistirao i krst)...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...