Jump to content

Због чега не иде у љубави?

Препоручена порука

On 24. 1. 2013. at 21:33, Татјана Радојевић рече

Sitnice zivot znace

i naravno cine ga lepsim :D

u te sitnice .... kako mi daju zelju za zivotom... o kako volim da iznenadim ljude tako nekim bzv stvarima ili gestovima bez kojih se svakako moze al cine zivot zanimljivim...

a jos kako se obradujem tim malim stvarima 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:29, Mилена Р. рече

Љубав је компликована јер је људи праве компликованом .smesko.  Најбитније су ситнице, а већина људи не гледа ситнице .smesko.

sta su po tebi sitnice?nekima one i nisu sitnice.pitam onako.

У ситнице спада много тога. Неки поглед, неки додир, неки уздах... Не видимо, не препознамо, прођемо даље и изгубимо прилику да упознамо ту неку особу која нам је упутила тај поглед, која нас је додирнула на другачији начин или која је уздахнула док смо пролазили.

Углавном, као што је то већ и написано, вијајући оне које нас неће, не примећујемо оне које нас хоће .smesko. 

Да не хвалим сада себе, нећу спомињати шта ја све примећујем код жена, а знам да им то много значи .smesko.  Мислим да нисам баш одговорио на ваше питање :0104cheesy:

On 24. 1. 2013. at 21:33, Зосима рече

Чекај,није ми јасно то за фејс,како пратиш,и где је објављена ова тема?

Тема ја објављена на профилу ЖРУ-а .smesko.

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:37, Срђан Ранђеловић рече

У ситнице спада много тога. Неки поглед, неки додир, неки уздах... Не видимо, не препознамо, прођемо даље и изгубимо прилику да упознамо ту неку особу која нам је упутила тај поглед, која нас је додирнула на другачији начин или која је уздахнула док смо пролазили.

Углавном, као што је то већ и написано, вијајући оне које нас неће, не примећујемо оне које нас хоће .smesko.

Да не хвалим сада себе, нећу спомињати шта ја све примећујем код жена, а знам да им то много значи .smesko.  Мислим да нисам баш одговорио на ваше питање :0104cheesy:

Тема ја објављена на профилу ЖРУ-а .smesko.

p.s.bez persiranja molicu :) 

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:38, Mилена Р. рече
  On 24. 1. 2013. at 21:27, Срђан Ранђеловић рече

Ја пратим ко све чита! Кришом им улазим на фејсбук профиле и гледам слике sHa_sarcasticlol

a kako znas ko sam ja na profilu? :)

Тако што си питала да ли је овај аватар на оном посту што је подељен на фејсу .smesko.

(изменио сам поруку, избацио сам персирање)

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 20:11, Срђан Ранђеловић рече

530814_419411681469263_1954225997_n.jpg

Један младић није имао среће у Љубави. Увек је наилазио на девојке које нису праве. Једне је сматрао ружнима, друге глупима, треће - превртљивима. Одуставши да тражи идеалну, младић се одлучио да се за савет обрати неком мудрацу:

-Видим, да је твоја невоља велика. Али реци ми како се односиш према својој мајци? Младић је био веома зачуђен.

-Какве сад везе има моја мајка? Па, не знам ... Често ме гневи: својим глупим питањима, непотребном бригом, жалбама и молбама. Али могу да кажем да је волим.

Старац је мало ћутао, климнуо главом и наставио:

-Открићу ти једну важну тајну Љубави. Срећа постоји, и она се ствара у твом драгоценом срцу. А семе твог успеха у Љубави посадила је веома важна личност у твом животу. Твоја мама. И како се односиш према њој, тако ћеш се односити и према свим женама света. Јер мама је - прва Љубав, која те је примила у своје брижне руке. То је први лик жене. Ако будеш научио да волиш и поштујеш своју маму - научићеш да цениш и уважаваш све жене. И видећеш тада, да ће ти једном нека девојка која ти се свиђа одговорити на твоју пажњу нежним погледом, осмехом и лепом речју. Нећеш имати предрасуда у односу на жене. Видећеш их онаквим какве јесу. Наш однос према родитељима је - мерило наше среће.

Младић се са захвалношћу поклонио мудром старцу. Али старац, му је дао још један савет. - И друго: тражи такву девојку, која ће волети и поштовати свог оца!

http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/01/blog-post_2361.html

Подели на овим сајтовима

(ovde se predstavljam stvarnim imenom,ali na fejsu sam amerikanizovala svoje ime radi zastite identiteta.

dace Bog da se svi upoznamo pa cu objasniti o cemu je rec.)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:40, Mилена Р. рече

p.s.bez persiranja molicu :)

Да додам само, нисам ти улазио на профил, само сам видео коментар тамо .smesko.

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:45, Срђан Ранђеловић рече

Да додам само, нисам ти улазио на профил, само сам видео коментар тамо .smesko.

i da jesi sta fali? ;)

ako i ti imas,pusti zahtev ako hoces.

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:45, Mилена Р. рече

(ovde se predstavljam stvarnim imenom,ali na fejsu sam amerikanizovala svoje ime radi zastite identiteta.

dace Bog da se svi upoznamo pa cu objasniti o cemu je rec.)

Није уопште проблем (сада иде смајли који намигује)

Знам доста људи који су ставили неко друго име .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ајде вас двоје пређите на пп,има овде још гладних уста... 4chsmu1

Срђо мајсторе, јел си снимо овај дует,3-4 поста изнад .... dance67890

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:50, Зосима рече

Ајде вас двоје пређите на пп,има овде још гладних уста... 4chsmu1

Срђо мајсторе, јел си снимо овај дует,3-4 поста изнад .... dance67890

0110_hahaha  Снимио сам ја све, поделио сам монитор на два дела, па постижем да пратим и дешавања са фејса, а и форум 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

@,@@Срђан Ранђеловић,

Samo vas posmatram! :)

1ff60dbd.gif

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 24. 1. 2013. at 21:52, Биљана рече

@,@@Срђан Ранђеловић,

Samo vas posmatram! :)

1ff60dbd.gif

srcee bluelite :10900:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...