Jump to content

Због чега не иде у љубави?

Препоручена порука

Ко год да је поделио ову тему на фејсу, хвала! Можда овако нађем девојку! sHa_sarcasticlol :0104cheesy:

319.gif  smej.gif

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

A sta u slucaju da osoba ne moze sresti odgovarajucu osobu,slicnih shvatanja,hriscanin hriscanku?

Saznaćemo tek ako kažemo 

reči iskrene, istovetne.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

gde je taj mudrac da i ja odem kod njega? .smesko.

319.gif smej.gif

92 корисника чита ову тему! Велике су шансе whackado

Подели на овим сајтовима

znam par ljudi koji su se upoznali preko neta ;) al nisam sigurna da zelis isto 

Подели на овим сајтовима

Ааахахахаха, да подигнем тему на врх,никад се не зна... greengrin

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Ранђеловић,

aman Srđane, pišeš ovdje o ljubavi.....piše i ona o ljubavi (neću na glas da kažem, ali evo da ti šapnem ( Милена Р)

Misliiiim, moram li ti ja reći to!!??? :D :D :D

P.S. Ovo je šala, ne zamjerite! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

znam par ljudi koji su se upoznali preko neta ;) al nisam sigurna da zelis isto 

Јао, упознао сам ја доста њих преко фејса. Било је ок особа, али већина су их сада у блокираним :mad:

:) Komplikovane stvari.Veoma.

Љубав је компликована јер је људи праве компликованом .smesko.  Најбитније су ситнице, а већина људи не гледа ситнице .smesko.

Подели на овим сајтовима

Ааахахахаха, да подигнем тему на врх,никад се не зна... greengrin

Ја пратим ко све чита! Кришом им улазим на фејсбук профиле и гледам слике sHa_sarcasticlol

@@Срђан Ранђеловић,

aman Srđane, pišeš ovdje o ljubavi.....piše i ona o ljubavi (neću na glas da kažem, ali evo da ti šapnem ( Милена Р)

Не замерамо, наравно :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Јао, упознао сам ја доста њих преко фејса. Било је ок особа, али већина су их сада у блокираним

ja da sam ti pricala ti mi ne bi verovao ;)

Подели на овим сајтовима

Ја пратим ко све чита! Кришом им улазим на фејсбук профиле и гледам слике sHa_sarcasticlol

Чекај,није ми јасно то за фејс,како пратиш,и где је објављена ова тема?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Ранђеловић,

:10900: 

crvenilo  crvenilo  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Љубав је компликована јер је људи праве компликованом .smesko.  Најбитније су ситнице, а већина људи не гледа ситнице .smesko.

sta su po tebi sitnice?nekima one i nisu sitnice.pitam onako.

Sitnice zivot znace

i naravno cine ga lepsim :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...