Candy Butcher Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 gde je taj mudrac da i ja odem kod njega? .smesko. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ко год да је поделио ову тему на фејсу, хвала! Можда овако нађем девојку! sHa_sarcasticlol :0104cheesy: 319.gif smej.gif Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 A sta u slucaju da osoba ne moze sresti odgovarajucu osobu,slicnih shvatanja,hriscanin hriscanku? Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 gde je taj mudrac da i ja odem kod njega? .smesko. 319.gif smej.gif 92 корисника чита ову тему! Велике су шансе whackado LjubavNada3, keka and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 92 корисника чита ову тему! Велике су шансе whackado znam par ljudi koji su se upoznali preko neta al nisam sigurna da zelis isto "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ratnik Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Komplikovane stvari.Veoma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 92 корисника чита ову тему! Велике су шансе whackado Ааахахахаха, да подигнем тему на врх,никад се не зна... greengrin Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 @@Срђан Ранђеловић, aman Srđane, pišeš ovdje o ljubavi.....piše i ona o ljubavi (neću na glas da kažem, ali evo da ti šapnem ( Милена Р) Misliiiim, moram li ti ja reći to!!??? :D P.S. Ovo je šala, ne zamjerite! Срђан Ранђеловић, keka and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 znam par ljudi koji su se upoznali preko neta al nisam sigurna da zelis isto Јао, упознао сам ја доста њих преко фејса. Било је ок особа, али већина су их сада у блокираним :mad: Komplikovane stvari.Veoma. Љубав је компликована јер је људи праве компликованом .smesko. Најбитније су ситнице, а већина људи не гледа ситнице .smesko. Mилена КШ and keka је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ааахахахаха, да подигнем тему на врх,никад се не зна... greengrin Ја пратим ко све чита! Кришом им улазим на фејсбук профиле и гледам слике sHa_sarcasticlol @@Срђан Ранђеловић, aman Srđane, pišeš ovdje o ljubavi.....piše i ona o ljubavi (neću na glas da kažem, ali evo da ti šapnem ( Милена Р) Misliiiim, moram li ti ja reći to!!??? :D P.S. Ovo je šala, ne zamjerite! Не замерамо, наравно :0104cheesy: Биљана and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 @ Srdjan sta su po tebi sitnice?nekima one i nisu sitnice.pitam onako. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Јао, упознао сам ја доста њих преко фејса. Било је ок особа, али већина су их сада у блокираним ja da sam ti pricala ti mi ne bi verovao "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ја пратим ко све чита! Кришом им улазим на фејсбук профиле и гледам слике sHa_sarcasticlol Чекај,није ми јасно то за фејс,како пратиш,и где је објављена ова тема? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 @@Срђан Ранђеловић, aman Srđane, pišeš ovdje o ljubavi.....piše i ona o ljubavi (neću na glas da kažem, ali evo da ti šapnem ( Милена Р) Misliiiim, moram li ti ja reći to!!??? :D P.S. Ovo je šala, ne zamjerite! :10900: crvenilo crvenilo crvenilo Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Љубав је компликована јер је људи праве компликованом .smesko. Најбитније су ситнице, а већина људи не гледа ситнице .smesko. sta su po tebi sitnice?nekima one i nisu sitnice.pitam onako. Sitnice zivot znace i naravno cine ga lepsim Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука