Jump to content

Kliknite na bilo koju drugu temu al na ovu nemojte...

Оцени ову тему

Препоручена порука

е баш оћу  :drugarstvo:

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

Моци,ајд да искористим ову тему , да те брат замоли да скинеш ту твоју фотку испод порука...

Мисим,бзв  је...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

????,??? ?? ?????????? ??? ???? , ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ????? ????? ??????...

?????,???  ??...

ok...šta da stavim...jel bilo šta drugo...nije da nemam pravo...slika ne vredja nikog al iz ljubavi ?u u?initi...Hrista i tebe radi :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???????, ????  :drugarstvo:

mora da sa?ekamo da administrator postane obi?an ?lan i da nam da ovlaš?enje globalnog admina....

u prevodu da se ovaploti u nik obi?nog juzera...lapovac npr

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ok...šta da stavim...jel bilo šta drugo...nije da nemam pravo...slika ne vredja nikog al iz ljubavi ?u u?initi...Hrista i tebe radi :drugarstvo:

. :drugarstvo:

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Eto vidite,nije ni Adamu i Evi bilo lako.... pa još njima reko Bog a vama :cheesy2:  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

brojimo preglede  klapklap

:drugarstvo: :drugarstvo: :cheesy2: klapklap

klapklap ????????.....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Мајсторски си нас навукао  :drugarstvo:

Браво бураз!  klapklap :drugarstvo: :drugarstvo:

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...