w.a.mozart Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Eto vidite,nije ni Adamu i Evi bilo lako.... pa još njima reko Bog a vama mocart brojimo preglede Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 е баш оћу "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Мени се опрашта, јел? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Моци,ајд да искористим ову тему , да те брат замоли да скинеш ту твоју фотку испод порука... Мисим,бзв је... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 ????,??? ?? ?????????? ??? ???? , ?? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ????? ????? ??????... ?????,??? ??... ok...šta da stavim...jel bilo šta drugo...nije da nemam pravo...slika ne vredja nikog al iz ljubavi ?u u?initi...Hrista i tebe radi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 ???? ?? ???????, ???? mora da sa?ekamo da administrator postane obi?an ?lan i da nam da ovlaš?enje globalnog admina.... u prevodu da se ovaploti u nik obi?nog juzera...lapovac npr Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Eto vidite,nije ni Adamu i Evi bilo lako.... pa još njima reko Bog a vama 0442_feel 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> brojimo preglede ? ? ? ? ? ? ? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 apsolutno.... 0442_feel 0705_read klapklap a neki i povrće Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 неко и бурек код Жеље 0442_feel бурекџиница ЖЕЉЕЗНИЧАР д бест он Чаршија :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 упс, клизавица 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 ok...šta da stavim...jel bilo šta drugo...nije da nemam pravo...slika ne vredja nikog al iz ljubavi ?u u?initi...Hrista i tebe radi . "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 0442_feel 0705_read klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Eto vidite,nije ni Adamu i Evi bilo lako.... pa još njima reko Bog a vama :cheesy2: klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> brojimo preglede klapklap :drugarstvo: :cheesy2: klapklap klapklap ????????..... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 Мајсторски си нас навукао Браво бураз! klapklap :drugarstvo: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 a brate 'vake cemo teme otvarati :smiley: pored svake da pise "zabranjeno" :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука