Душко Дугоушко Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 вест на DailyMail Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ту се не зна ко је већи лудак! Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Bolest koja se ne leci, naravno, napreduje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 nisam klikno link, al mi je trebalo jedno pet punih minuta da provalim ko je tu donor 0110_hahaha a ni dalje mi nije jasno lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука