Гости Guest Alefshin Написано Мај 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 Ево првог кандидата Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Мај 31, 2009 Пријави Подели Написано Мај 31, 2009 Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Shta je ovo ? Nisam za njih chuo, aj okachi neku pesmicu Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Shta je ovo ? Nisam za njih chuo, aj okachi neku pesmicu ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 1, 2009 Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Nisam na ss-u bio bash dugo. Nashao sam repid Shto odmah ne reche da je jazz Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2009 Многи не знају вероватно да је некада позната певачица Sinead O'Connor Додуше, сад, после толиких година, изгледа мало другачије направила пре 2 године албум Theology: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 ????? ?? ????? ????????? ?? ?? ?????? ??????? ???????? Sinead O'Connor ??????, ???, ????? ??????? ??????, ??????? ???? ????????? confused ????????? ??? 2 ?????? ????? Theology: ako je toliko volish da te obradujem.Koncert 3 jula u Sava centru Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 8, 2009 Пријави Подели Написано Август 8, 2009 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука