Manolis Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 U subotu 5. januara uz Božićni broj lista Danas poklon knjiga "TRIJUMF HRIŠĆANSTVA" KONSTANTIN, NIŠ I MILANSKI EDIKT marko_13, Ignjatije, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Браво, браво! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 А зашто није на ћирилици? Да ли је неко прочитао књигу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 А зашто није на ћирилици? Да ли је неко прочитао књигу? Зато што је издаје про-руски лист "Danas" Сутра ће се прочитати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Иначе је аутор мој професор са факултета Радивој Радић, тако да књига обећава http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%98_%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%9B Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Da li ce je biti i sutra? Danas ne mogu da stignem da odem do grada... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ja pitao i kažu : Prodato ! Na jednom mestu : "Ima, ali bez knjige" . Mislim se kako može bez knjige ako knjiga ide uz novinu, ali nisam hteo da se raspravljam a i bila je gužva oko kioska. Bitno da sam u crkvi našao onu koju sam dugo vremena tražio http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука