Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Najveća razlika između ženske, djevojačke i muške, ovakve dječačke prostitucije je osim u tom što je ženska organizovana a muška uvijek individualna i u tome što su ženske pristitutke većinom skoro sve rezignovale što se tiče pojma "samopoštovanje" dok se k se ovi dječaci nastoje i u tome kako je to maksimalno moguće i pod svaku cijenu sačuvati nekakvu mjeru samopoštovanja i stida. Zato i toliko izmišljaju i lažu. Stide se toga kako žive. A posljedice takvog života na njih su tragičnije, ženske se s druge strane u slučaju reintegracijie vrlo uspješno psihički i socijalno ehabilituju, nađu si stalnog partnera, supruga pa čak se i udaju, osnuju porodicu i imaju djecu. A ovi mladići većinom čitav život nose tragova toga na psihi i vrlo loše se kasnije s tim obračunavaju pishički kao stariji s tom takvom svojom životnom epizodom iz mladosti. Neki su se i ubili, većina ih postane alkoholicima. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Vidim da vas vrlo zanima ta tema o hariti i socijalnom radu pa iskoristim onda priliku dok sam tu ja bivši profesionalac u toj oblasti sa višegodišnjim iskustvima iz prakse da se kroz zabavu naučite nešto više o tome i tako popularizujemo socijalnu činost. Dam vam sad jedan kviz socijalno-humanitarni: Na šta čekaju ovoliki pražski beskućnici, naši klijenti u tako velikom redu pred jednim od poznatih pražskih pozorišta? a. za to malo para što ih imaju si ne kupe ni cigare ni vino u tetrapaku već ravno kartu za pozorište da se kulturno uzdižu. b. pred pozorištem stoje jer smo im mi podijelili te karte za predstavu pošto je rečeno pozorište jednim od naših sponzora i daje nam free ulaznice. c. nešto treće što nije ni to pod a. ni pod b. - objasnite onda svojim riječima šta. Николa and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Свети Василије Велики је рекао и ако је лажан просјак да му се да...ево баш сам пре неки дан то слушала на Светигори.Чини ми се боље му дати да се умири,него да оде негде па не дај Боже почини неко разбојништво или убиство... Кад смо били у Солуну и шетамо Аристотеловим тргом са једним нашим пријатељем,јеромонахом,трче деца,циганчићи око њега и моле га да им да неки евро и каже он једном од њих: -Немам,дај ти мени! а онај мали дечак,без размишљања извади из своје провидне пластичне чаше евро и даде оцу Сиротан али богатог срца и душе Срђан Шијакињић, Милан Ракић and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Vidim da vas vrlo zanima ta tema o hariti i socijalnom radu pa iskoristim onda priliku dok sam tu ja bivši profesionalac u toj oblasti sa višegodišnjim iskustvima iz prakse da se kroz zabavu naučite nešto više o tome i tako popularizujemo socijalnu činost. Dam vam sad jedan kviz socijalno-humanitarni: Na šta čekaju ovoliki pražski beskućnici, naši klijenti u tako velikom redu pred jednim od poznatih pražskih pozorišta? a. za to malo para što ih imaju si ne kupe ni cigare ni vino u tetrapaku već ravno kartu za pozorište da se kulturno uzdižu. b. pred pozorištem stoje jer smo im mi podijelili te karte za predstavu pošto je rečeno pozorište jednim od naših sponzora i daje nam free ulaznice. c. nešto treće što nije ni to pod a. ni pod b. - objasnite onda svojim riječima šta. Под Ц мени не личе на бескућнике,просто су дошли раније ако треба и да преспавају у близини да би одгледали чувену представу са чувеним позоришним глумцима или је ово просто нека аудиција хахахах Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Под Ц мени не личе на бескућнике,просто су дошли раније ако треба и да преспавају у близини да би одгледали чувену представу са чувеним позоришним глумцима или је ово просто нека аудиција хахахах Nisi se strefila, daj malo razmisli još jednom. Jesu to bezdomovci, naši klijenti, kad bi im se približila osjetila bi to i nosem jer se kupaju najčešće samo jednom mjesečno, neki kvartalno, neki čak i polugodišnje na Vaskrs i Božić samo. A neki svake prestupne godine, ima i takvih. Takvi sigurno ne budu tamo radi audicije. Lijepo izgledaju jer ih mi oblačime svaki mjesec, kad dođu po odjeću, damo im sve komplet, od čarapa i donjeg veša do jakni, kapa i rukavica. Onu prljavu robu pobacaju a onda u novoj hodaju do sljedećeg mjeseca i tako stalno. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Остадох без текста.Бескућници боље обучени од сваког нашег просечног Србина...човече. Можда да продају добијене карте да би купили храну? ?? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Остадох без текста.Бескућници боље обучени од сваког нашег просечног Србина...човече.Можда да продају добијене карте да би купили храну? ?? Najmanji problem je danas obezbijediti odjeću. Mi smo bili neprestano i stalno snabdijevani takvom odjećom, iskorištenom, dakle ne novom da su potom ti naši beskućnici izgledali ko lutkice. Jer ta odjeća je dovožena sa zapada, Njemačka, Švicarska, Austrija, Francuska, Italija, Belgija, Holandija itd. Oni se takve robe rješavaju poslije godine dana nošenja većinom pa izgleda skoro kao nova. Veći problem je ljudima pbezbijediti hranu, potom posao, najteže je to sa smještajem, stanom ili barem prenoćištem. Odjeća pa i obuća je stvarno tu najmanji problem. Dam vam vremena do 21:00 da pogađate a u međuvremenu vam pokažem i neke druge zanimljivosti iz socijalnog i haritativnog rada. Ako neko uspije pogoditi prije 21:00 o čemu se radi onda to objelodanim odmah. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Evo za intermeco video jednog pražskog street-filozofa, bloggera, kolumniste i publiciste sa tekstom koji sad postavim na češkom, nek stoji tu pa ga prevedem na ovoj temi kad stignem, čini mi se zanimljivim i nije baš predugačak. Tělesná a duševní prostituce diplomová práce http://youtu.be/WSfLJFp8n60 1. Se vznikem inteligence dochází logicky ke vzniku lásky a později je zde i sex, čím větší je zde inteligence tím více je zde i lásky a sexu, stroj nemá inteligenci a tak nezná co je to láska a sex. 2. Láska je citový vztah, který milujeme a mnoho ke svojí existenci zde potřebujeme, sex nám umožňuje intimní spojení s opačným pohlavím a z tohoto spojení se rodí děti, které často pokračují v tom, co my jsme již nestačili zde dokončit.3. Civilizace je spojená s tím že jsme si mnoho vzdálení a tak díky této vzdálenosti máme i problémy s naší láskou, kdy to co milujeme je nám často mnoho vzdálené a tak to nemáme pod trvalou kontrolou a nemůžeme se o to i správně starat.4. Naše láska je velmi povrchní a tak není ani kvalitní a hodnotná proto s ní nejsme moc spokojení a i nás sex je povrchní a tak s ním taky nejsme moc spokojení, protože při sexu se často setkávají jenom těla a duše se někde jinde pohybují.5. Pokud zde jsou špatné silné závislosti, které s námi mnoho manipulují tak se to logicky projevuje i u naší lásky a našeho sexu, kdy se snažíme svoji lásku a svůj sex profesionálně prodávat za to co milujeme a potřebujeme.6. Jakmile je láska a sex na prodej je zde problém, protože naše láska a náš sex už přišla o svojí čistotu, tím i ztratila svojí kvalitu a tím i velikou hodnotu, prodáváme draho tedy to co ve skutečnosti nemá velikou hodnotu a snažíme se druhého ošidit.7. Krásná prostitutka prodává zákazníkům svoje tělo a chytrý byrokrat zase prodává zákazníkům svoji duši.8. V materialistické společnosti je vše na prodej, problémem zde je že pokud je láska a sex na prodej ztrácí pro nás už hodnotu.9. Prostituty odsuzujeme za to, že prodávají svoje tělo a byrokraty neodsuzujeme za to, že prodávají svojí duši.10. Není zde žádný rozdíl mezi mocným politikem, který bere veliké úplatky a krásnou prostitutkou kterou muži uplácejí za sex. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Naši klijenti pri svojim uobičajenim svakodnevnim aktivnostima, tako da ne mislite da naši bezdomovci samo od jutra od večeri sjede pred supermarketima, puše, kašlju, hrapaju (spavaju) ili piju vino iz tetarapaka. Ovaj je iz Plznja, pražski rade to isto, posvećuju se sasvim istim radnim aktivnostima. Tako izgleda jedan njihov sasvim normalan, uobičajeni radni dan. Sav dinamičan i nabijen ovakvim poslovnim preokupacijama. Oni čak imaju do detalja i u minut isplanirane itinerare-maršrute obilaska ovakvih kontejnera i podijeljene svoje komercijalne prinadležnosti i rajone po kvartovima. : Bezdomovci hledají co popelnice v Plzni skrývají 1/2 http://youtu.be/LTahIFPwTPM Třídit odpad má smysl ;-) Časopis Leo i mnohé další tam nepatří! Co dalšího náš "Eda" najde? Razvrstavat otpad ima smisla ;-) Čaopis Leo (gole ženske) i mnogo drugog tamo ne spada! Šta daljeg naš "Eda" nađe? Bezdomovci hledají co popelnice v Plzni skrývají 2/2 http://youtu.be/sdNO7kHyRJ8 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ima ih takvih koji će zbog kontejnera uradit sve, kontejner je kontejner - starac kaskader: Videofakta 3.díl-Bezdomovec, kaskadér http://youtu.be/Pap2KRE_ncs aneb jako za mladá skáče a vylézá Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Pope invites 250 homeless to Vatican for lunch http://youtu.be/OnV7Q_mvEFs Nahráno 28. 12. 2010 Benedict XVI invited 250 of Rome's homeless to have lunch at the Vatican. They are the homeless population that are served by the religious orders founded by Mother Teresa of Calcutta. With this luncheon, the Pope also commemorated 100 year anniversary of Mother Teresa's birth. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Kako razgledam sva ta videa i materijale s tim u vezi slučajno sam našao na jedan video baš iz tog doba kad sam radio tamo u Nadjeji i na njemu su ti naši dječaci, nekoliko sam ih se sjetio a par njih ih je već mrtvih. Stvarno me šokiralo da sam sad na tako nešto naišao jer ja sam internet dobio tek prije 2-3 godine, i ja vidim po prvi pot taj video. Dam vam link na video kanal, neću da postavljam taj video ovdje jer nije prikladan za svakog i kad je dokumentarni. Mogu vam reći da mi nije bilo ni malo jednostavno dok sam ga gledao. Taj čovjek tamo je jedan od tih s kojima smo vječito ratovali, mi smo htjeli tu djecu udaljit sa ulice a on im je stalno dovlačio strance i mušterije i uzimao pare. Bilo je tu svašta, mi na njega slali policiju a on na nas mafiju nekakvu i vandale. Inače je to olašski Rom iz Ostrave, bio je dilerski boss pa ih je sve navukao na iglu da budu zavisni od njega. Tamo su samo četri videa - pogledajte ovaj: Not Angels But Angels https://www.youtube.com/user/bellona6356/videos?view=0 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ispod videa piše ovo: Clip from the 1994 Documentary on male prostitutes from the Czech Republic. A objavljen je Zveřejněno 18. 07. 2012, dakle prije pola godine tek pa ga nisam ni mogao vidjet. A očigledno da to nije video napravljen iz nekakve emisije Češke državne TV ili komercijalnih TV Nova, Prima i sl. Jer tamo se ne bi pojavio taj kriimanalac kao komentator, taman posla, odmah bi putovao za rešetke.I s tim videom kao dokaznim materijalom.Ovo bude za potrebe nekakve strane humanitarne organizacije ili čisto dokumentaristički rad nekog stranog novinara. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Sjećam se kad sam ja imao dežurstvo tamo, prišao nam neki mladi Rus, danas mu se sjećam prezimena al imena više ne, bio je iz Moskve. Kud sad s njim, propade dijete totalno, em z Ruska, em teens - rizična skupina, mogao bi završit na Hlavaku šlapat (prostituisat se) s ostalim dječacima. Meni odmah padne na pamet šta jadni roditelji takve te djece, nemaju pojma ni gdje su ni šta rade a oni se vucaraju po nekakvim humanitarnim prihvatilištima po Pragu kao što je to naše umjesto da su s njima u Moskvi. Tako sam ga pozvao na pizzu da se raspitam šta tu traži u Pragu i šta namjerava, najveći problem je bio što je došao u sred zime. Pa mi ispriča da je on student slikarstva, budući umjetnik u razvoju valjda, hahahaha, vagabund i da tako hoda po Evropi kako bi skupio znanja razgledajući arhitekturu, kipove, slike po velikim evropskim gradovima kao Paris, Rim, Prag itd. i učeći se jezike. Potom našao prenoćište kod pražskih squotera, tamo nije bilo grijanja al njemu kao Rusu nije smetalo to valjda. Po hranu, na tuširanje i ostalo dolazio nama. Poslije nekoliko godina sam ga još jednom vidio u Pragu, opet došao s nekakvim prijateljima Rusima, bilo ih tamo troje, četvoro i bilo mu je drago da me vidio. Tada mi je rekao da namjerava ostati u Češkoj. Ja sam još radio u Nadjeji, kad smo se sreli baš sam išao na posao a on na sreću više naše pomoći nije bio potreban. Potom sam ja odselio iz Praga pa ne znam kako je to s njim završilo, možda ga opet pronađem na FB ili sl. Bilo bi mi drago čuti šta je sa njim, uvidimo. Inače je zaista spadao prema našim kriterijima u najrizičniju skupiniu klijenata i to istovremeno zbog tri razloga: socijalno nezbrinut stranac, homeless teenager i potencijalna sociopatologija: drugs and prostitute addicts. Zaboravite na piojmove: homo i hetero kad je riječ o dječačkoj prostituciji, 3/4 gay prostituta uvijek čine heteroseksualni dječaci. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ovo su isto slike iz dokumentarnog filma o tim dječacima iz Praga a naziv je stvarno sasvim pogođen "Tijelo bez duše", tako se osjećaju oni nakon što prodaju to malo duše svoje za još manje para pijanim strancima.. Body Without Soul http://youtu.be/vvjNDKiR3dU Ovo je samo muzički spot - film vam napostujem potom nakon što vam kažem kako je dopao kviz i tačan odgovor na pitanje. Dole komentari: ThePeetandrew před 3 měsíci Zajímal by mě osud těch kluků, jak na tom jsou například dnes. Nemáte nékdo ponětí? Zanimala bi me sudbina tih dječaka, kako žive danas. Znate li neko? Moj odgovor: Ima ih i na groblju. - Odgovor sam dao samo ovdje jer imam takav jedan princip kojeg ne namjeravam prekršit ni iznimno: pod mojim videima nemam omogućene komentare a nikada ništa na YT ne komentiram. Nemam tamo ni jedno slovo svog komerntara i ne namjeravam taj princip prekšit ni sada. Pa je onda tako komentar samo tu na ŽRU. Reagovat · pulszer před 1 rokem this video is terrible. The documentary is about how gay men's abuse and objectification of young and impoverished young boys is corrosive and damaging. This video ignores that and continues on the objectification. Utterly disgusting and shamefull Reagovat · pulszer před 1 rokem this video is terrible. The documentary is about how gay men's abuse and objectification of young and impoverished young boys is corrosive and damaging. This video ignores that and continues on the objectification. Utterly disgusting and shamefull Reagovat · L1vedo před 8 měsíci while I agree that this video kinda sucks, the original documentary could be highly considered objectifying as well. The romantic music and obviously posed camera shots had all the pathos of a rembrant painting. call a spade a spade. Reagovat · odpověď uživateli pulszer Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука