Таша Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 "Немачка докторка Карен Ведерби је доказала да гледање у женске груди по 10 минута дневно, продужава живот мушкој популацији за читавих пет година" seti me na jednu scenu iz filma "Beli lavovi" .... " 'de bas sad da mi ponestane para " :D Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 "Немачка докторка Карен Ведерби је доказала да гледање у женске груди по 10 минута дневно, продужава живот мушкој популацији за читавих пет година" seti me na jednu scenu iz filma "Beli lavovi" .... " 'de bas sad da mi ponestane para " :D Ево линк, па ко `оће да гледа, нек` погледа... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Ne sirite neistine, ipak je ovo vrlo posecen forum. Ovo nije "Novogodisnja cestitka RTS-a", da sam RTS sad bi vas tuzio za klevetu. Ovo je samo clanak o britanskom magazinu u vezi sa misljenjem neke doktorke... zna se sta je zvanicna cestitka, a ovakve insinuacije nikom ne donose nista dobro... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука