Jump to content

Разговор са Винстоном о филму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

???? ?? ????? ????????? ? ???? ???????? ???????

nisam neki horor fan iskren da budem. taj zanr me je najmanje zanimao, tako da ne mogu da ti odgovorim da li je horor sahranjen sa Vinsentom ;)

SHto se holivuda tiche, odgledao odlichne Azijske :)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 87
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Управо одгледах ђипит филм "2012" , и нимало сам одушевљен, осим као и увек специјалним ефектусима.

Превише патетике и врло нереално пљус величање америкен веј,америкен президент,и уопште америкен стејт по ко зна који пут, и наравно зли Руси као и увек, на жалост нисам имао титл са преводом, ал с обзиром да од малих ногу гледам углавном америкен филмове , разумех једно 90% и без титла.

Него ја сад ту изнесох део својих дојмова од утисака, а шта ти Винс велиш за овај филм?

Подели на овим сајтовима

????, ???? ?? ????? ??????? ? ???????? ????? "?????? ???" ? ??????? Vanilla sky ? ???? ????? ??? ?????

Original nisam gledao, a rimejk mi je bio sasvim zadovoljavajuci.

Drugar mi kaze da je original mnogo bolji.

E Zeljko, imam ja boljih i kvalitetnijih nachina da unishtim sive celije od gledanja hiper produkcijskog djubreta shto dolazi iz holivuda ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

????????, ??? ?????? ? ????? ??????????

Kusta, sjajan chovek. Pomogao Kinoteci u opremanju nove zgrade u Uzun Mirkovoj ulici. Bio na konferenciji za novinare. Chovek koji je ostao dosledan sebi i svojim filmovima. Mnogi ga sada pljuju, nisam ni ja daleko, a sve to zbog Kustendorfa i "njegovog" imanja. Kazu pravi uzasne filmove i pochinje da reciklira svoje radove. Mogu se sloziti sa vecinom. Odgledao sam skoro "Zavet" dobro ima nekoliko meseci i mogu da priznam da sam se bash opustio. Posle 20-ak minuta sam bio blizu iskljuchenja filma i pritiska 3 dugmeta da tastaturi. Sve zbog toga shto sam svashta chitao i chuo, na osnovu chega sam stvorio predsrasude. Medjutim, dao sam mu shansu i nisam zazalio. Dobro sam se zabavio i uzvivao.

ALi ako cemo da prichamo o kvalitetu,on je odavno nepostojeci kod Kuste. Pretpostavljam da ga vishe boli uvo da li ce se nekome svideti film ili nece. Chovek je dobitnik dve Zlatne palme, shta mu josh vishe u zivotu treba dada

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

????, ??????? ?? ?? ???-?.  ?? ??? ???????? ? ??, ? ???? ??? ????? ?? ??????? ????????, ?????? ????? ? ???????? ?? ??????????. ????? ?? ? ???????? ???-? ??? ? ???? ???????? ????. ??????. ???? ???????? ???? ?? ???????. ?????? ??? ???? ? ???????? ?? ???? ?????? ?????. ????? ??? ????? ???? ???? ????????? ??????????. ?? ??? ??????, ??? ??? ????? ??????.

? ? ???? ??????? ???? ?????????, ??? ???????? ????????.  0409_feel

???? ?? ?????? ???????, ????????? ?? ?? ????? ??? ?? ?????? ?? ????...   

?.?.  ????? ???? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????? ?????????? ??????...?? ?? ?????? ?? ????...

? ????, ??? ?? ? ?? ? ?? ?????? ? ? ?...

? ?? ??? ??????? ????? ???? ?? ???-?, ???? ?? ??? ?????.

???? ?????? ??? ???, ??? ?? ????? ????? ?????? ?????...

? ????? ??? ???? ???? ???????, ?? ?????? ???? ????? ?????.

? ?????? ??... ???? ??????? - ????? ...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

1. Поменули смо неке анимиране филмове за одрасле. Које би нам још препоручио сем оних које смо поменули на тој теми?

2. Какво мишљење имаш о новијој шпанској кинематографији? Алмадовар и остали...

Подели на овим сајтовима

1. ???????? ??? ???? ????????? ??????? ?? ???????. ???? ?? ??? ??? ?????????? ??? ???? ???? ??? ???????? ?? ??? ?????

2. ????? ??????? ???? ? ??????? ???????? ???????????????? ????????? ? ??????...

Kod japanske anime sam veoma tanak. Ono shto bih preporuchio za sve pochetnike jeste reditelj Mijazaki. Chovek je mislim u 40 i nekoj snimio prvi film. Snima za Gilbi studio, verovatno ste chuli. Ono shto je karakteristika ovih animiranih filmova jeste da se ruchno crtaju.

Uvek se vratacm i na stare diznijeve crtace, naravno ne nastavke vec samo originale.

Preporuka za jedan Danski crtac Terkel i knibe (2004), Animal Farm (1954), Mary and Max, Persepolis...

Shto se spanije tiche, iskren da budem, neshto ne volim da ih gledam. Neodgovaru mom senzibilitetu. Imam neku odbojnost, ne znam zashto. ALmodovara sam voleo ranije da gledam, odnosno njegove ranije radove, koji su zaista neverovatni. ALi kako chovek ostari pochinje da se polako gubi taj sjaj i ne pravi jednostavno onako kvalitetne filmove, pocheo je da se reciklira...

Подели на овим сајтовима

?????, ?? ?? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????,

???????? ?????, ???????, ???.

??? ?? ?? ???????,??? ?????? ? ?????

Naravnio da mi je poznato, ali nemam nikakvo mishljenje, jer nisam stigao da ih pogledam.

Stalno ima neshto novo koje se otkriva, a Purisha nikako da dodje na red 1324_womens

Подели на овим сајтовима

? ?? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ? ?????????

???? ?????????????

Chovek je zavrshio FDU u klasi Sase Petrovica zajedno sa Jocom Jovanovicem  ;)

Uvek je bio snob, imao para, i mogao je da snima shta god je hteo. Malo ljudi je imalo takvu privilegiju.

Iako nisam odgledao ceo njegov opus, smatram ga jednim od nashih najvecih reditelja. Reziser o kojem se malo govori, ne znam ni sam zashto. Pravio je veoma kvalitetne filmove. Mozda jedini nash reditelj koji je pravio umetnichke filmove. Zbog toga ga veoma cenim. Poslednji shto sam gledao od njega je "ZIveti kao sav normalan svet", koji me je zaista odushevio, svim elementima, a ponajvishe prichom. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...