Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 IZVOR - etno tradicionalne balkanske muzike - Južne Srbije НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 :cheesy2: НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2009 ПИТАГОРИНО ОРО bleh osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Ја тек сад видео да сам грешком овде ставио Coloniu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Октобар 23, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 AlefShin рече: ?? ??? ??? ????? ?? ??? ??????? ???? ?????? Coloniu ... ?, ? ?? ?? ????? ? ???? ?? ???? ???????? ????? ?! crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 Јерменски мелос Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5-98bNEEYvQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука