Гости Guest Alefshin Написано Јун 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 ????? ?? ?? ??? ???????? ???????-? ??????? ????? ???????? ??????? ????? ???? ?? ????, ??? nightwish ?? ?????????? ????? ? ??? ??? ?????, ? ?? ??????? ?? ????, ?? ?????? ?? ???????? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 18, 2009 Пријави Подели Написано Јун 18, 2009 Ма шалим се ја оче,нисам мислио поклоник у смислу обожавања него у смислу симпатисања pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2009 Знам, схватио сам, иначе ова песма је посвећена Финској коју они зову Lappland, текст је врло занимљив кад се преведе на српски језик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2009 Још једна добра ствар од Зорана Старчевића и синова... Innocent Heart-Trio Balkan Strings (Zoran Starcevic & sons) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2009 Cocek-Trio Balkan Strings (Zoran Starcevic & sons) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 1, 2009 Arto Tunçboyacıyan - Zetuni Zar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 3, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јул 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Jovano Jovanke НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука