Гости Guest O.Ugrin Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Evo, prostor je ostvaren sada jos samo da se popuni vasim komentarima i imacemo poligod za razmisljanje o predstojecem okupljanju... Mislite o tome. Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anec Написано Новембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Prase i sedmoro jagnjca... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2009 Оче јел' то мислиш на славу Духовне Аристократије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 аха, узета је света Првомученица Текла Равноапостолна за славу Духовне Аристократије. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???, ????? ?? ????? ???????????? ????? ?????????????? ?? ????? ??????? ?????????????. Neki predlog o.Ivane? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ???, ????? ?? ????? ???????????? ????? ?????????????? ?? ????? ??????? ?????????????. Neki predlog o.Ivane? 319.gif ???? ?? ??????????? ?????? dada ?????? ?? ?? ???????????? ?? ????? ? ??????? ?? ?? ?????? ????? ???????? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Новембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Znam Medo, znam da ste vi, vase reci sam samo upotrebio da ne bih morao isto da pisem o. Ivanu, posto bih identicno odgovorio a zatim sam samo nastavio svoj odgovor/pitanje. Pa, pismen sam za toliko, sunce mu poljubim, Medo... :smiley: :smiley: :smiley: Dakle, neki predlog o.Ivane? Otvorenog uma-otvorenog srca, mir vam - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2009 0110_hahaha ја сам буквалиста, се извињавам много се извињавам 1405_love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука