PD Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?????? ??? ?????? ?????????????????? ?????????? ?? ??????? ????? ? ???????? ?????, ????? ??? ??? ?? ??????????. ????? ???? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ? ??????? ?? ?? ??? ????? ?? ???????? ?????, ???? ?? ? ?? ?? ??????????? 1405_love ?????? ?? ????????? ?????? ?? ?? ????????????? ???????? ????????? ??????????? ??? ? ????????. ????, ?? ?? ?? ????? ????? ????, ??? ???? ??? ?????? ????????? ???????? ???????? ?? ''???????''. ??? ????????????????? ?? ????? ???????? ?????, ???? ???? ? ??? ????, ????? ?? ????????? ?? ?????? ??? ???, ???? ????, ??? ?? ???? ???????. Pa zato i rekoh da me iznenadilo da nisu dosli sa zenama da kopiraju zapadnjake, posto vlada misljenje da je sve na zapadu super i treba tako. Kakav je prestolonaslednik pojma nemam. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ??? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ???????????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????. ?????? ??, ??? ??????? ??? ????, ???????????? ??? ??? ? ? ?????. Naveo si me da razmisljam i trazim nesto lose da kazem za muskarce...pa evo setih se jednog lika koji je u srednjim sezdesetim i uvek dodje pred kraj sluzbe i stoji na vratima a da bi uzeo naforu Boze sacuvaj.Sta je ustvari radio...video bi vecinom mladju devojku u crkvi i onda svakako pokusao da stupi u razgovor s njom nakon sluzbe. U jednom slucaju je cak jednu i pratio kolima. Da ga bude sramota njegovih godina i unucadi koju vec ima. Ovo sam slucajno saznala jer je tako startovao prijateljicu moje cerke i ona mi je prisla da joj je neprijatno i da ga se plasi pa sam je ja otpratila kuci. Sta reci, budala svugde pa i u Crkvi. klapklap ???? ????? ?????? ?? ?????, ??? ?? ? ??? ??????? ???????. 1405_love 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 тема се зове О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ, ал мене лично и персонално занима мишљење жена највише, али и мушкараца мало мање. па нек виде други да ли их и шта занима. ја желим да видим ту равноправност хришћанску на делу, кад може онолика тема да буде о женама, искрено се осећам сад запостављено, кад видим колико морам да гурам овде. да ли је могуће да су мушакрци женама толика табу тема на отвореном, да им се вежу језици просто, као на исповести? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????. ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ? ??? ??????. ?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????. ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ???? ??????? ????? ????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????. ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ? ??? ??????. ?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????. ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ???? ??????? ????? ????! ??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ???? 1405_love ???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? 1405_love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ??? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ???????????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????. ?????? ??, ??? ??????? ??? ????, ???????????? ??? ??? ? ? ?????. Naveo si me da razmisljam i trazim nesto lose da kazem za muskarce...pa evo setih se jednog lika koji je u srednjim sezdesetim i uvek dodje pred kraj sluzbe i stoji na vratima a da bi uzeo naforu Boze sacuvaj.Sta je ustvari radio...video bi vecinom mladju devojku u crkvi i onda svakako pokusao da stupi u razgovor s njom nakon sluzbe. U jednom slucaju je cak jednu i pratio kolima. Da ga bude sramota njegovih godina i unucadi koju vec ima. Ovo sam slucajno saznala jer je tako startovao prijateljicu moje cerke i ona mi je prisla da joj je neprijatno i da ga se plasi pa sam je ja otpratila kuci. Sta reci, budala svugde pa i u Crkvi. 1405_love ?????, ??? ???????, ?? ?? ????? ???, ?? ???? ????, ???? ?????? ??? ??? ????? ?? ?????. ????, ???? ??? ?? ????? ?????? ?? ???????! 1405_love клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????. ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ? ??? ??????. ?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????. ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ???? ??????? ????? ????! ??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ???? 1405_love ???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? klapklap ????, ????? ????? ????????????? ??????? ???? ?? ?????... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 добро, има свачега, ал ја рекох СВЕ, не само лоше, мада пишите шта вам падне на памет. Пада ми напамет! 1405_love 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Pa eto ja se setih toga. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Pa eto ja se setih toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Па Медо могу ти казати да скрене пажњу кадкад неки млад разборит човек пун Духа Светог sokiran Па још у порти кад се расприча,стварно скрене пажњу са главне пажње Људи смо,праштајте... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????. ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ? ??? ??????. ?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????. ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ???? ??????? ????? ????! ??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ???? sokiran ???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? confused ????, ????? ????? ????????????? ??????? ???? ?? ?????... ?? ???? ??? ???? ?? ???????? ???????? ???? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ???? ???????? ????? ??? ???? ?????? sokiran ?? ??? ? ????? ??? ?? ????????,??????? ?????? ????? ?? ?????? ????? sokiran ???? ???,?????????... ??? ?????? ???????? ??? ?? ??????? confused ??????? ??? ?? ??????? ??? ??????? ?? ?????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ???????, ??? ? ???????? ????????, ?? ???? ?? ????? ??????? ?????????? ?? ?? ?? ??? ???????, ??? ??????? ? ???? ?? ?????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Контам,контам...но мудро ћутим .gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' /> Истина привлачи увек и свагда 0202_238 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ????? ???????? ??? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????????? ? ? ???????? ? ? ?????? ????? ?????????? ? ???????. ????? ??? ???? ?? ????? ??????? ? ????, ????? ?? ??? ???? ???????? ??? ???? ?? ??????? ???????? ????? ?? ???? ??? ???????? ???? ???????. ??? ?? ????? ?????? ?? ???????? ???? ??????, ??????? ? ????? ???, ?? ?? ????? ???????? ?????????? ??? ?????? ??? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??? ???????. ???????, ?? ?? ??????? ???? ???? ???? ????? ???????? ? ????????? ???????? , ?? ????? ?????????? ????? ???? ?????, ??? ????? ???????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ??? ?? ?? ????? ????? ? ?????. ??? ?? ?????? ? ??????, ???????? ?????, ?????? ?? ?? ???????? ??????? ??????? ???? ?? ?? ????? ??? ?????? ????? ?? ???? ????? ????? ??????????. ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ?? ????? ???? ???? ???? ??? ???????? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука