Jump to content

О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ

Препоручена порука

?????? ??? ?????? ?????????????????? ?????????? ?? ??????? ????? ? ???????? ?????, ????? ??? ??? ?? ??????????.

????? ???? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ? ??????? ?? ?? ??? ????? ?? ???????? ?????, ???? ?? ? ?? ?? ???????????

1405_love

?????? ?? ????????? ?????? ?? ?? ????????????? ???????? ????????? ??????????? ??? ? ????????.

????, ?? ?? ?? ????? ????? ????, ??? ???? ??? ?????? ????????? ???????? ???????? ?? ''???????''.

??? ????????????????? ?? ????? ???????? ?????, ???? ???? ? ??? ????, ????? ?? ????????? ?? ?????? ??? ???, ???? ????, ??? ?? ???? ???????.

Pa zato i rekoh da me iznenadilo da nisu dosli sa zenama da kopiraju zapadnjake, posto vlada misljenje da je sve na zapadu super i treba tako.

Kakav je prestolonaslednik pojma nemam.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

??? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ???????????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????.

?????? ??, ??? ??????? ??? ????, ???????????? ??? ??? ? ? ?????.

Naveo si me da razmisljam i trazim nesto lose da kazem za muskarce...pa evo setih se jednog lika koji je u srednjim sezdesetim i uvek dodje pred kraj sluzbe i stoji na vratima a da bi uzeo naforu Boze sacuvaj.

Sta je ustvari radio...video bi vecinom mladju devojku u crkvi i onda svakako pokusao da stupi u razgovor s njom nakon sluzbe. U jednom slucaju je cak jednu i pratio kolima. Da ga bude sramota njegovih godina i unucadi koju vec ima. Ovo sam slucajno saznala jer je tako startovao prijateljicu moje cerke i ona mi je prisla da joj je neprijatno i da ga se plasi pa sam je ja otpratila kuci.

Sta reci, budala svugde pa i u Crkvi.

klapklap

???? ????? ?????? ?? ?????, ??? ?? ? ??? ??????? ???????.  1405_love  1405_love

Подели на овим сајтовима

тема се зове О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ, ал мене лично и персонално занима мишљење жена највише, али и мушкараца мало мање.

па нек виде други да ли их и шта занима.

ја желим да видим ту равноправност хришћанску на делу, кад може онолика тема да буде о женама, искрено се осећам сад запостављено, кад видим колико морам да гурам овде.

да ли је могуће да су мушакрци женама толика табу тема на отвореном, да им се вежу језици просто, као на исповести?

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????.

?? ??? ???? ????? ?? ?? ?? ? ??? ??????.

?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????.

?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ??????????

???? ??????? ????? ????!
Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ? ???????? ????????? ? ????? ???????, ?? ???? ????? ? ?????????? ?????? ??????? ???? ???????, ??? ? ????????? ???? ????.

?? ????? ?? ????? ?? ????????????? ?????????? ?? ????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???? ? ??????, ??????? ?? ?????? ??? ????????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ????? ????.

?? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????? ?????? ?????? ???? ???? ?? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????? ??????, ??? ?? ??????????

???? ??????? ????? ????!

??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ????  1405_love

???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? 1405_love

Подели на овим сајтовима

??? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ???????????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????.

?????? ??, ??? ??????? ??? ????, ???????????? ??? ??? ? ? ?????.

Naveo si me da razmisljam i trazim nesto lose da kazem za muskarce...pa evo setih se jednog lika koji je u srednjim sezdesetim i uvek dodje pred kraj sluzbe i stoji na vratima a da bi uzeo naforu Boze sacuvaj.

Sta je ustvari radio...video bi vecinom mladju devojku u crkvi i onda svakako pokusao da stupi u razgovor s njom nakon sluzbe. U jednom slucaju je cak jednu i pratio kolima. Da ga bude sramota njegovih godina i unucadi koju vec ima. Ovo sam slucajno saznala jer je tako startovao prijateljicu moje cerke i ona mi je prisla da joj je neprijatno i da ga se plasi pa sam je ja otpratila kuci.

Sta reci, budala svugde pa i u Crkvi.

1405_love

?????, ??? ???????, ?? ?? ????? ???, ?? ???? ????, ???? ?????? ??? ??? ????? ?? ?????.

????, ???? ??? ?? ????? ?????? ?? ???????!  1405_love

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ??????? ????? ????!

??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ????  1405_love

???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? klapklap

????, ????? ????? ????????????? ??????? ???? ?? ?????... 1405_love

Подели на овим сајтовима

Па Медо могу ти казати да скрене пажњу кадкад неки млад разборит човек пун Духа Светог  sokiran

Па још у порти кад се расприча,стварно скрене пажњу са главне пажње  :drugarstvo:

Људи смо,праштајте...

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

???? ??????? ????? ????!

??? ?? ??? ????? ? ???? ?? ??????? ??????? ????  sokiran

???? ?? ?? ???? ???? ????, ? ?? ??????? ????? confused

????, ????? ????? ????????????? ??????? ???? ?? ?????... :drugarstvo:

?? ???? ??? ???? ?? ???????? ???????? ????  joooj

Подели на овим сајтовима

?? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ???? ???? ???????? ????? ??? ???? ??????  sokiran

?? ??? ? ????? ??? ?? ????????,??????? ?????? ????? ?? ?????? ?????  sokiran

???? ???,?????????...

??? ?????? ???????? ??? ?? ???????  :drugarstvo: confused

??????? ??? ?? ??????? ??? ???????

?? ?????? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ???????, ??? ? ???????? ????????, ?? ???? ?? ????? ??????? ?????????? ?? ?? ?? ??? ???????, ??? ??????? ? ???? ?? ??????  joooj

Подели на овим сајтовима

Контам,контам...но мудро ћутим  0510_music.gif' class='bbc_emoticon' alt='0203_cool' />

Истина привлачи увек и свагда  0202_238

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

????? ???????? ??? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????????? ? ? ???????? ? ? ?????? ????? ?????????? ? ???????.

????? ??? ???? ?? ????? ??????? ? ????, ????? ?? ??? ???? ???????? ??? ???? ?? ??????? ???????? ????? ?? ???? ??? ???????? ???? ???????.

??? ?? ????? ?????? ?? ???????? ???? ??????, ??????? ? ????? ???, ?? ?? ????? ???????? ?????????? ??? ?????? ??? ?????? ??? ??????? ?? ?????? ??? ???????.  ???????, ?? ?? ??????? ???? ???? ???? ????? ???????? ? ????????? ???????? , ?? ????? ?????????? ????? ???? ?????, ??? ????? ???????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ?? ?????? ??? ?? ?? ????? ????? ? ?????.

??? ?? ?????? ? ??????, ???????? ?????, ?????? ?? ?? ???????? ??????? ??????? ???? ?? ?? ????? ??? ?????? ????? ?? ???? ????? ????? ??????????.

?? ????? ???? ???? ???? ??? ????????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...