Гости Guest - . . .- Написано Септембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Да, може тако, ако то брисање има смисла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Имам велику част да вам представим нови Светслослов са новим опцијама и изузетним могућностима! Од сада можете на Поукама постављати Ваше албуме, разврставати га по категоријама, заштитити слике "воденим жигом", коментарисати фотографије других корисника, делити на друштвеним мрежама итд... много, мого нових додатака. Сада сам поставио 6 категорија у које можете постављати ваше фотографије: https://www.pouke.org/forum/gallery/ Ваш zru Драшко and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 У супер, имам пар занимљивих радова на тему ,,етнологије'' - односно слике са села, старине... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Одлично! Једва чекам да видим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука