Макрина Написано Септембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Како да се убацују фотографије,праве албуми? Хвала Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Веома једноставно. Иди на Светлослов, и на дугме upload. Када кликнеш на њега отвара Ти се овај прозорчић: Ту направиш Твој албум, и убацујеш слике, убацујеш им тагове и све остало. Слике можеш да заштитиш да их неко не копира баз Твог знања и још триста чуда. Готово смо све превели на српски, остао је један мали део који још треба да преведемо, али све је јасно и све се разуме. Можеш да користиш заједнички Живе Речи Утехе албум, а можеш да отвориш и Твој, што је препорука ако су неке вредне слике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Хвала,оче! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Заиста препоручујем да се постављају тагови јер је то добро и за Вас који желите нешто да прикажете а и за целокупан форум и његову оптимизацију. Такође, користите тагове при отварању тема, као и Блогослова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Оче,ја не видим нигде опцију upload,да ли је могуће да нешто нисам подесила у профилу? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Има га сигурно: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Ја стварно не видим Има опција претражи али поред ње,мени се не налази upload... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Хм... погледаћу да ли су уопште дате дозволе да члан поставља слике. Средићемо то вечерас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2011 Валентина, погледај сада да ли се види. Мислим да је сада све у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 kako se brisu albumi ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 иди на дно стране. тамо имаш НЕДАВНО АЖУРИРАНИ АЛБУМИ кликнеш на твој и кад се отвори са десне стране поред твог аватара пише УРТЕЂИВАЊЕ и ОБРИШИ. Па обришеш... 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 е па добро. :P сваки дан понешто ново научим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 kako se brisu albumi ? никако O0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 никако O0 suuuuupeeeeeeeerrrrrrrrrrrr није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 никако O0 nasla sam gde se brisu )) odes na svoj profil pa na svetloslov , onda imas opciju da obrises algabacaju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука