Anti Palma Crew Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Mislim da je vec imala tema o njima, ako neko zna gde je neka spoji... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Покушао сам да нађем, али нисам је нашао, а чак ми се чини да је Моцарт покренуо, ако има нека се споји... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 danas sam ih gledao u bg programu kod rade... dobri su al mi je perpetum jazzile bolji Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Mislim da je vec imala tema o njima, ako neko zna gde je neka spoji... https://www.pouke.org/forum/topic/13770-beogradski-hor-%E2%80%9Cviva-vox%E2%80%9D-nova-senzacija-na-jutjubu/ https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Сада их нађох... Јесу и ови добри... Словенци? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 slovenci su vrh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука