cloudking Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Pa i mi imamo u Češkoj takve dívčí a chlapecké škole Nemoguce?! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Pa da... naguraj 30 hormonalno poludelih tinjedzera u istorodnu skolu 4 godine pa se posle krsti i cudom cudi kako gej parade postaju sve masovnije... :0203_cool: Masovnije jer izlaze iz ormara oni koji već LGBT jesu, ti nikad nisi čuo za outcoming? Prije su takvi sjedili po ormarima i zamrzivačima i odande nisu micali ni metar, tamo spavali, jeli, cijeli život provodili da ih niko ne vidi i ne čuje za njih i da niko o njima ništa ne zna niti ne sazna a danas im se kaže "ormaruše". A sad im se više nehočet sjedit u ormaru ili u zamrzivaču ko u vremena njihovih predaka, gay pastričeva i lesbo pratetki pa izlaze na javnost a to su onda te LGBT ili gay parade. Gay se radja, ne možeš nekog priučit da postane gay. Pošaljem te na kurs "kako postati gay ili lesba" a ne naučiš se to ni za milion dolara a ni za 7 života ako se takav nisi odmah rodio, To se niko ne nauči, tako se već rodi. http://operacijagrad.info/archives/113 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Pa da... naguraj 30 hormonalno poludelih tinjedzera u istorodnu skolu 4 godine pa se posle krsti i cudom cudi kako gej parade postaju sve masovnije... :0203_cool: Ma, sad i ti preterujes ono sto ce da se desi, bice dosta maltretiranja slabasnih.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ma, sad i ti preterujes ono sto ce da se desi, bice dosta maltretiranja slabasnih.... Naravno da preterujem, malo se zezam... ja znam da se gej ne postaje tako sto sedis u ucionici sa drugim decacima nego tako sto se takav rodis. A istotorodne skole su totalni promasaj i civilizacijskih 100 koraka unazad. Nesto sto bih ocekivao da postoji u npr. ISlamskoj Drzavi i nigde vise... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука