Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Zanimljiva tema. Evo LINK za knjigu. Neka neki istoricar ili bilo ko ko se bolje razume u istoriju da svoje misljenje. P.s. Imajte u vidu da Miroljub reklamira ovu knjigu. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Kako je srpski proglašen za aramejski, evo precizne naučne istine! Grci su ostali bez slova B kad je Aleksandar Makedonski pošao u osvajanja! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 U skladu s gore navedenim istorijskim faktom na videu molim administraciju Foruma ŽRU da naslov teme preinači u: Srpsko poreklo Jevreja Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 U skladu s gore navedenim istorijskim faktom na videu molim administracciju Foruma ŽRU da naslov teme preinači u: Srpsko poreklo Jevreja Planirao sam da tema bude ozbiljna. Imamo nekoliko tema o Dereticu pa neka se tamo zezamo. I naravno da su Jevreji potekli od Srba. Takav ce biti naslov sledece knjige kada se prikupi jos dokaza :P коЖељ њацИ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Planirao sam da tema bude ozbiljna. Imamo nekoliko tema o Dereticu pa neka se tamo zezamo. I naravno da su Jevreji potekli od Srba. Takav ce biti naslov sledece knjige kada se prikupi jos dokaza :P Jdi se učit jazyk grečeskij, kad si već isplazio jezik, hahahaha! Vidim da ti je besposlen. Hahahaha! Uč se grčka slovička! http://sr.scribd.com...ike-Grčki-jezik Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ово је што каже Драги смешно постављено. Мада има и неких озбиљнијих људи који сличну причу причају о пореклу Срба од Јевреја . Али неких доказа за ово нема. Људи просто налазе велику сличност у судби ова два народа па помишљају да је узрок томе једнородност ових народа. Ипак има доста елемената које Србе разликују од Словена а које их приближавају Јеврејима, мада је много више оних које Србе дефинишу као Словене и разликује од Семита. Мени је најспецифичније код Срба и Јевреја тај кукасти нос. Значи Србин са прћастим носом је редак колико и Јевреј са прћастим носом. Такође Срби имају у психологији неколико слојева и често у историји учине нешто што је потпуно ирационално. Попоут Јудеја , барем оних старозаветних. Има још мноштво сличности али ме мрзи да шкрабам, не знам ко ово уопште и чита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Planirao sam da tema bude ozbiljna. Imamo nekoliko tema o Dereticu pa neka se tamo zezamo. I naravno da su Jevreji potekli od Srba. Takav ce biti naslov sledece knjige kada se prikupi jos dokaza :P Mnogo je naroda koji su Potekli od Srba, na primer Spartanci (Heraklići), Dorci, skoro svi skandinavski narodi ("nema sumnje, Vikinzi su Srbi"), neki Rimljani, ali nigde Jevreja. Možda je Joshua (onaj što je zatro Hananejce) bio Srbin i možda su carevi David i Solomon bili Srbi, ali za ostale ne-znamenite Jevreje, nema baš nikakvih dokaza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Ima mnogo više sličnosti između Jevreja i Srba, čak i više nego što ste to u stanju uopšte i zamisliti. Ta sličnost je frapantna i zaprepašćujuća. Na primjer i jedni i drugi imaju po jedno uho na svakoj strani glave, dva oka, na svakoj strani po jedno, vrlo praktičan raspored, potom po dvije ruke, dvije noge i mnogo drugih ništa manje zanimljivih sličnosti i detalja. Edit: Nos i usta su posred glave. Da razbije malo monotoniju svuda prisutne simetrije. коЖељ њацИ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Recimo Srbi se jako razlikuju od rimokatolika toliko da je Srbima zabranjeno da budu Rimokatolici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Recimo Srbi se jako razlikuju od rimokatolika toliko da je Srbima zabranjeno da budu Rimokatolici. Pa logično, što bi to bili kad možete bit bolji: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Recimo Srbi se jako razlikuju od rimokatolika toliko da je Srbima zabranjeno da budu Rimokatolici. Ako hoćeš da pokatoličiš Srbina, pokušaj da mu zabraniš da bude Katolik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Elizabeta Peh Sustran Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 moji preci su jevreji po recima moje pokojne bake helene jedine prezivele ausvic od prezimena peh moj otac a njen jedini sin ozenio se katolkinjom u vreme ex jugoslavije gde se se gubi svo moje pravo da budem polu jevrejka po ocevoj strani i svom devojackom prezimenu peh !!!!!! ja kao jedina potomkinja tog prezimena htela bi svojoj deci u ime mojih predaka da prenesm nesto o svom jevrejskom poreklu ali neznam kako to da dokazem i uradim !!!!! molim da mi neko pomogne nekim svaetom !!!! hvala unapred ! ELIZABETA PEH SUSTRAN Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 moji preci su jevreji po recima moje pokojne bake helene jedine prezivele ausvic od prezimena peh moj otac a njen jedini sin ozenio se katolkinjom u vreme ex jugoslavije gde se se gubi svo moje pravo da budem polu jevrejka po ocevoj strani i svom devojackom prezimenu peh !!!!!! ja kao jedina potomkinja tog prezimena htela bi svojoj deci u ime mojih predaka da prenesm nesto o svom jevrejskom poreklu ali neznam kako to da dokazem i uradim !!!!! molim da mi neko pomogne nekim svaetom !!!! hvala unapred ! ELIZABETA PEH SUSTRAN Добродошла на форум ladan БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Planirao sam da tema bude ozbiljna. Imamo nekoliko tema o Dereticu pa neka se tamo zezamo. I naravno da su Jevreji potekli od Srba. Takav ce biti naslov sledece knjige kada se prikupi jos dokaza :P ма прво су постали срби па онда од срба сви народи, а ако гледамо са Дарвинове теорије- прво амебе па срби Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 ,,Srbi se oduvek dive Jevrejima, tom narodu koji je toliko izdrzao sacuvavsi i samosvest i svest, i podsvest. A Jevreji ne mogu da se ne dive Srbima....tim ljudima izlozenim iseljavanju iz sopstvene zemlje, u delove jos neosvojene srpske drzave, u uzu Srbiju....Kad Jevrejin kaze da se oseca Srbinom, on to kaze i iskreno i tacno, bas kao sto, na rec, valja verovat Srbinu koji kaze da se oseca Jevrejinom.Cak i da formalno predju u Srbe, Jevrejin time nista ne bi dobio. Cak i da se zaista skloni u Jevreje, Srbin ne bi profitirao. Budes li se ubelezio kao Jevrejin-Srbin, izrazices istovremeno nacionalnost i polozaj. Budes li se ubelezio kao Srbin-Jevrejin, dogodice se isto....Krv i dim nas vec vezuju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука