коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Не знам, ја сам, кажем гледао прекјуче до пола и сморио сам се. Оно кад је отишао у Хонаг Конаг , и нешто мало касније већ почех да зевам , мада нисам никад ни био љубитељ Бондовских филмова, ипак сам их некако гледао до сада, овај нисам мого. Тако да не дођох до главног негативца Шкипа нити пруге београд-бар ...а мислим нећем се ни потрудити то да погледам. Иначе сам филмофил и баш гледам од свашта до којешта и високу продукцију и ниску и холивуд и кинезле сам гледо, и тамо неке арапе , шпанци су ми занимљиви и њихови филмови , руси такође у последње време имају доста добре филмове високе продукције поготово ратне филмове, али бонд ме овај сморио ко пензионер на шалтеру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 .... nego uci Dzejmsa Bonda istoriji srBskog naroda 007 је био Србин и ја будала увек помислим можда су овога пута правили филм по историјском Бонду , и увек се сморим наметањем глупог енглеског традиционализма у филму. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Jedan od najboljih Bondova do sad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука