Александар_Срнић Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ????????? ???? ???? ??????????? ??? ???? ??? ??? "????" ???????...... dada ?????? ???? ?????? ??????? ? ???? ?????? ??? ?????? ?? ?????? ??????? ?? ?? ??????????. ?? ?? ????? ???????? ????? ???? ????? ? ?????????? ??. ? ????? ?????????, ???????, ?? ?? ?????? ???? ?? ????????, ??? ?? ??? ??????????, ???? ?? ??? ?????????? ???? ? ????????, ? ?????? ??????? ?? ?????????? ????????????. ? ?? ?? ????? ???????? ?????? ????????? ????????? ? ??? ?? ?? ???? ????? ??????? ?? ?????????????, ??? ?? ??????? ?????? ??????? ? ?????? ???????. ???? 101% https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Naravno da nece odgovoriti. Dovoljno je samo jedan dan biti prisutan i slusati citanje Sv. Jevandjelja da shvatis da je Hristos ljubav i da nasa vera propoveda ljubav a ne oko za oko i zub za zub. Treba da se poradi na sebi da bi mogao/la ovo shvatiti i ljubiti/oprastati neprijateljima svojim. Nisam ni ja kompetentna bas da sad tu nesto mudrujem ali sam na pocetku, tj. BUDJENJU. ????? ?? ?? ????? ???? ???? ??????, ??? ?? ?????? ?? ????? ?? ????? ?? ?????? ??? ? ?????? ???? ????? ???????, ??? ?? ???? ??? ???? ???????, ??? ??? ????? ?????? ???. ????? ?? ????? ???? ?? ?? ???? ?? ???????? ???????? ?? ????? ?????? ?? ?? ?????? ???? ?????. ??? ????? ??????, ????????? ???????? ? ????????? ?? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ??? ???????. ?? ?? ??????? ???? ????. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ne razumem sto si htio reci, i u pravu si zakon mi nije jaca strana, na koji god si mislio. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ne razumem sto si htio reci, i u pravu si zakon mi nije jaca strana, na koji god si mislio. ?????? ?? ?? ??????????? ??? ????? ?????? ????????? ? ???? (??????). ????? ?? ?? ?? ?? ???????. ???? ?????? ?? ???????????? ?? ???????????? ????? ???? ????? ??????, ? ?? ????? ?? ????. ???????? ?? ?? ?????? ?????? ????? ? ??????? ?????? ?????. ???????? ?? ????? ?? ????????? ???? ? ?????? ???????, ? ??????? ?? ??? ????? ?????? ??? ?????? ? ?????? ?? ?????????. ?????? ?? ???? ????? ????? ?????????? ???????? ?????. ?????? ??? ?? ????? ???? ''??? ?? ??? ??? ?? ???''. ??????? ??? ?? ???? ?? ????????????? ?????? ?????????. ?????? ?? ????? ???? ????? ??????. ??? ?? ???????. ?? ??? ?? ?????? ??????????, ??? ???? ??? ?? ??????? ????? ?????, ???? ?? ?????? ? ??????? ???? ?????????, ???? ?? ?????? ??? ??? ???? ? ??????, ?? ???? ?? ?? ??????? ?????? ??? ?? ??? ??? ?????????? ?????????. ???? ???? ?????? ?? ???? ?????, ??? ????? ?? ????? ???? ??? ??? ????, ?? ??? ?? ????? ???????? ??????? ?????????????? ?????? ????. ?? ??????. ???? ?? ??? ?? ?????????????? ?????. БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ne zameram brate uopste. Oko za oko i zub za zub je kod nas uzrecica koja se koristi toliko a da slabo rezonujemo otkud i sta to znaci (pogotovo u vreme devedesetih). Nisam upucena sta Tora tumaci, a Stari Zavet citam jos uvek i to po prvi put, i nije moje a ni nikog drugog da osudjuje jevreje pa ni druge veroispovesti. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ne zameram brate uopste. Oko za oko i zub za zub je kod nas uzrecica koja se koristi toliko a da slabo rezonujemo otkud i sta to znaci (pogotovo u vreme devedesetih). Nisam upucena sta Tora tumaci, a Stari Zavet citam jos uvek i to po prvi put, i nije moje a ni nikog drugog da osudjuje jevreje pa ni druge veroispovesti. 0110_hahaha БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ne razumem sto si htio reci, i u pravu si zakon mi nije jaca strana, na koji god si mislio. ?????? ?? ?? ??????????? ??? ????? ?????? ????????? ? ???? (??????). ????? ?? ?? ?? ?? ???????. ???? ?????? ?? ???????????? ?? ???????????? ????? ???? ????? ??????, ? ?? ????? ?? ????. ???????? ?? ?? ?????? ?????? ????? ? ??????? ?????? ?????. ???????? ?? ????? ?? ????????? ???? ? ?????? ???????, ? ??????? ?? ??? ????? ?????? ??? ?????? ? ?????? ?? ?????????. ?????? ?? ???? ????? ????? ?????????? ???????? ?????. ? ????? ?? ???? , ??? ??? ????? ????????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ?????? , ??????? ?? ??? ???? ?? ????. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 да, и мени се сиђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 ма ја сам да се нације укину, то ничему не служи ... само Православље и ниш друго, јок. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 21, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 ?? ?? ??? ?? ?? ?????? ?????, ?? ?????? ?? ????? ... ???? ??????????? ? ??? ?????, ???. ?????????? ? ???????????!!!! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 па јес, шта је више човек него човек? јел сад треба да се опет поделимо по нацији, раси, и још којечим, а свим имамо црвену крв? бах. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 Још један "диван" пример пренаглашеног национализма у ЦП сам чуо из уста о. Радована Биговића који једном испричао следећи случај : Каже да је једном приликом као представник СПЦ гостовао у Америци, из неких њему познатих разлога и да је, и да му је тих дан домаћин био неки српски свештеник, наравно име не спомиње, код кога је коначио. Отац Радован, нам прича,како је све време тај свештеник спомињао своју ћерку у изразито непријатном контексту, каткад и толико вулгарном да је непристојно помена. Наиме, он се још и одрекао те јаднице из разлога зато што је она постала Јеховин сведок ! Каже о. Биговић да му је понашање српског проте још од почетка било чудно јер је прота стално понављао то.....Елем, продужава наш приповедач овог тужног догађаја, после неколико дана, сасвим случајно - а опет божијим промислом, ја сретнем "ту проклетницу" и у разговору питам је зашто је постала Јеховин сведок. Зар је могуће да поред оца свештеника одеш у секту?! Она ми искреним и тужним тоном одговори да је несретница од малена била преплашена причама које је слушала у својој кући. Наиме, каже да је њихова кућа стално била место где су се "четници" били сакупњали и где су са оцем приричали о ратовим, убијању и клању како наших тако и њиховијех (усташе, балије и комуњаре). Каже да и сада носи трауме страхова које је добила слушајући као девојчица. Слике и ноћне море од свега овога...После је срела Раселовце који су јој пружили довољно "пажње" у утехе причама о наступајућем Краљевсву бога Јехове...... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 ????? ??????? ????? ?????, ???? ??? ??? ???? ?? ????? ???? ??????? ? ????. ? ?? ????? ?? ????. ????? ???????, ????? ?????, ?????? ?????. ?????, ?????? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???? ???? ????, ?? ????? ?? ??????? ?????? crvenilo :cheesy2: ??? ???? ??? ?????? ????? ???? ???? ???? ?? ???? ???? ??????? ??? ????? ????? ???????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 `Пренаглашени` и `негирани` национализам у православљу су, по мом мишљењу, 2 пола исте грешке. Припадност неком народу је битан део личносног идентитета. Ја то тако видим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Антоније Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 ?????, ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ???? ????? ??? ?? ?? "???????" ???? ????????? ? ??? ?? ?? ???? ????????? ? ???????, ??????? ? ????? ???? ????? ???? ? ????????? (??????, ?????? ? ????????). ???? ?? ? ???? ???? ?????? ???????? ???? ?? ?????? ????????? ??? ?????????. ????? ? ????? ???? ?? ????? ?????...????? ?? ????? ????????? ???? ?? ??? ??????? ??????? "?????" ? ????? ??????? ? ???????????? ????????? ???? ??????...... ?? ?? ??????? ? ??? ?????. ???????? ?? ???? ??? ? ????? ? ???????. ????, ??? ????? ???? ???????? ?????? ?? ???????? ????? ???????? (???? ??? ? ???? ????? ?? ????) ???? ???????????? ??????????. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука