Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Не спрдаш се него доносиш квалификације о мени и мојој личности, шта бих ја у некој ситуацији чинио или не. Ја теби нисам доделио ниједну квалификацију, нити сам се спрдао ни с тобом, ни с твојим мишљењем. То што ти вређање другог називаш емотиновшћу је твоја ствар, али не приличи. Сад већ немам појма о чему причаш . Али ако ти је за утеху , кажу старци да кад те неко други вређа то делује лековито на наш егоизам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Сад већ немам појма о чему причаш . Али ако ти је за утеху , кажу старци да кад те неко други вређа то делује лековито на наш егоизам. Те форе са "старцима" остави за неке друге теме и за друге прилике. Прво си написао да бих капитулирао пре рата, а онда си ме назвао интернет хришћанином и дрвеним хришћанином или шта већ (и немој да се правиш да у овом другом ниси мислио на мене кад си лепо цитирао оно што сам ја рекао Аци). Дакле, последњи пут; пусти такве квалификације саговорника. Ако хоћеш да дискутујемо, може, ако хоћеш да вређаш мене као човека, не може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ниси ти разумео уопште шта сам ти ја рекао. Ја сам ти рекао да ћеш ти и теби слични набацити деци Србије јаку ксенофобију и расизам и да ће да их одгурате у исти фашизам у какав су угурана хрватска деца и у какав се сваки дан гурају. Управо зато што славе људе као Готовина хрватска иам толико ружан национализам. Упраов зато што код нас има да крену да се славе Младић и Шешељ, и ми ће да добијемо исти. А на добром си путу да их све "oпереш" јер је "хашки суд некридибилна организациај која све лажно оптужује и Сребреница се инје десила" Дакле сви Српски хашки оптуженици су по теби невини. Не знам да ли схваташ да си то рекао, и да ту идеју подржаваш. Разумео сам те јако добро и зато сам рекао да ме не поредиш са фашистима. Не желим ја никога да "перем", само кажем - то што је Хашки суд неког осудио за мене више није аргумент (доказ) да је тај неко заиста крив. Не можеш ми рећи: крив је, постоји пресуда хашског суда. Не, то више НИЈЕ АРГУМЕНТ у озбиљној дискусији. Хаг је обичан клозет и то је сваком нормалном човеку јасно. Mиљан Танић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ацо, да будемо поштени - трибунал је доказао и да су ова двојица криви и казнио их... а онда волшебно променио одлуку на ослобађајућу. То је заправо већи скандал од саме чињенице да су ослобођени. Да су они ослобођени одмах, не би било тако... скандалозно. Али да казне од 24 и 18 година преиначе на 0... то је већ сасвим јасно какав је циркус у питању. Да ли је тужилаштво реаговали на ову ослобађајућу пресуду? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ацо, да будемо поштени - трибунал је доказао и да су ова двојица криви и казнио их... а онда волшебно променио одлуку на ослобађајућу. То је заправо већи скандал од саме чињенице да су ослобођени. Да су они ослобођени одмах, не би било тако... скандалозно. Али да казне од 24 и 18 година преиначе на 0... то је већ сасвим јасно какав је циркус у питању. Да ли је тужилаштво реаговали на ову ослобађајућу пресуду? Па по томе се и види да поштене судије тамо и не могу да раде. Политичким декретом се преиначују пресуде. Под истим чињеничним стањем, како рече Вукчевић, доноси се дијаметрално супротна пресуда. То је правни и логички нонсенс. Како да реагује кад је пресуда коначна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Разумео сам те јако добро и зато сам рекао да ме не поредиш са фашистима. Ко тебе, човече божији пореди са фашистом? Ти си рекао да сумњаш да се сребреница догодила? Јел схватш ти, шта си изјавио? Па по томе се и види да поштене судије тамо и не могу да раде. Политичким декретом се преиначују пресуде. Под истим чињеничним стањем, како рече Вукчевић, доноси се дијаметрално супротна пресуда. То је правни и логички нонсенс. Како да реагује кад је пресуда коначна? Уопште није нонсенс. Нашли су рупу у случају да не постоји доказ за командну одговорност. У супротном ни све силе овог света не би могле да промене ту одлуку. Појма немаш. Да ли је тужилаштво реаговали на ову ослобађајућу пресуду? Ја се надам да ће реаговати. Јер је до овога дошло захваљујући њиховој грешци. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ацо, да будемо поштени - трибунал је доказао и да су ова двојица криви и казнио их... а онда волшебно променио одлуку на ослобађајућу. То је заправо већи скандал од саме чињенице да су ослобођени. Да су они ослобођени одмах, не би било тако... скандалозно. Али да казне од 24 и 18 година преиначе на 0... то је већ сасвим јасно какав је циркус у питању. Да ли је тужилаштво реаговали на ову ослобађајућу пресуду? Oni su ih osudili samo da bi im mi predali one cija im je krv potrebna, i cutali imajuci tu osudu za primer. Cim je malo vise vremena proslo, oni ih oslobadjaju. Dzaba sad galamimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Па по томе се и види да поштене судије тамо и не могу да раде. Политичким декретом се преиначују пресуде. Под истим чињеничним стањем, како рече Вукчевић, доноси се дијаметрално супротна пресуда. То је правни и логички нонсенс. Како да реагује кад је пресуда коначна? Pa mislio sam, da li su dali neko saopštenje ili nešto. Inače, naše sudstvo svakako bolje da se ne javlja na temu pravednosti/nepravednosti odluka... oni tek nemaju čime da se pohvale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Oni su ih osudili samo da bi im mi predali one cija im je krv potrebna, i cutali imajuci tu osudu za primer. Cim je malo vise vremena proslo, oni ih oslobadjaju. Dzaba sad galamimo. А ко то они? Ви изгледа не капирате основну структуру хашког суда. Шта се ви људи заносите? Да Европа и Америка постављају тужиоце, судије, особље и слично? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ко тебе, човече божији пореди са фашистом? Ти си рекао да сумњаш да се сребреница догодила? Јел схватш ти, шта си изјавио? Ко каже да се догодила? Хашки суд? То није аргумент. А свако је невин док се не докаже супротно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Pa ko ih onda postavlja? Aboridzani? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 @, Па уз дужно поштовање и твог става..али пре свега свих који су страдали у Сребреници.. ''Сребреница'' каквом је тај Хашки Три-Лудал претставља .. и каквом је на жалост вечћина на овом свету види..Заиста не постоји.. чак и код њих самих има превише доказа за то.. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ко каже да се догодила? Хашки суд? То није аргумент. А свако је невин док се не докаже супротно. Како догађај може да буде "невин". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Те форе са "старцима" остави за неке друге теме и за друге прилике. Прво си написао да бих капитулирао пре рата, а онда си ме назвао интернет хришћанином и дрвеним хришћанином или шта већ (и немој да се правиш да у овом другом ниси мислио на мене кад си лепо цитирао оно што сам ја рекао Аци). Дакле, последњи пут; пусти такве квалификације саговорника. Ако хоћеш да дискутујемо, може, ако хоћеш да вређаш мене као човека, не може. Па брате Танићу када видиш (под условом да видш) Ацу Милојкова , који је увек одмерен, увек учтив, увек му је свака на месту, и да га сад не хвалим превише, да каже "мрзим" , а знаш (надам се барем да знаш) шта је томе узрок, и да је неправда узрок и ко уопште може да каже овде нормалан да је правда то што се збило у хагу, дакле јасно ти је да је човек реаговао емотивно , вероватно и на наше овде писаније , и ти га салећеш да се правда за тај моменат ...извини али ја после тога у теби не могу да видим искреног хришћанина већ обичног инквизитора па се ти љутио не љутио твоја ствар. А да сад покренем гласање поводом тога буди сигуран да је то тако видело још 80% на овој теми присутних форумаша, а ово ти опет не говорим произвољно него управо зато што су ми се многи обратлили сада поводом тога и на пп овде на форуму и на фесју и сви се питају који ти ј белај и зар је могуће да то невидиш... И шта ја друго да ти кажем кад се слажем са тих 80% људи, да те лажем у очи и чешем по ушима нећу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука