Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Све је то лепо, али шта званична Русија чини данас, у ери глобализма, када економија влада светом? Или неко мисли да не влада? Mиљан Танић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Жељко, ај те лепо замолим да не прелазиш на личне квалификације и увреде типа Танић би капитулирао и пре рата и глупи сте и тако. Али кад те лепо молим. Није ни то тон примерен оваквом форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нешто си ти побркао - ја не говорим о руском народу, ја говорим о званичној и само о званичној Москви. А што ми то говориш ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Жељко, ај те лепо замолим да не прелазиш на личне квалификације и увреде типа Танић би капитулирао и пре рата и глупи сте и тако. Али кад те лепо молим. Није ни то тон примерен оваквом форуму. Нервираш ме много а слабих сам живаца... А и нисам ти директно рекао то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 @@Mиљан Танић, Тањићу, већ сам објашњавао ово што си ме питао, тако да не бих да се понављам. Кратко, под ЕУ сматрам безобразне, лицемерне, бескрупулозне моћнике који покушавају да нам свима скроје капу. Исти ти моћници контролишу све, па и тај клозет кога зову "Хашки суд". Не у ЕУ не значи да немамо никакве везе са земљама Европе. Трговаћемо, играћемо фудбал, ОК. Али, никакав ми њихов идентитет, њихове заставе, некакво "братство и јединство" са њима нису потребни. Једноставно - МРЗИМ их. Из дна душе их мрзим, јер су мој народ и моју државу убили, у сваком погледу. Мрзим их јер довршавају оно што је Хитлер започео - чишћење Срба из многих крајева (Хрватска, на пример) и стварање Велике Албаније. Мрзим их задо што су лажови, хокштаплери и људи без части достојанства, што примењују дупле аршине, што подржавају фашистичке идеје које су поражене у Другом рату, а систематски понижавају и уништавају народ и државу која им је увек, АЛИ УВЕК, била савезник у борби против повампиреног зла. Народ који је за ту борбу поднео огромне жртве. Авај, данас су важнији они који су били фашисти и фашистичке слуге, не би ли остварили своје "велико-" идеје. То што са Хитлером нису успели, успеће са америчким, швапским и другим данашњим белосветским битангама. Нас оптужују за "Велику Србију", нас будале који смо све опростили и заборавили зарад Југославије, зарад "братства и јединства" (ј..о нам Тито матер наивну и блентаву). Наш једини грех је што смо наивни. Што смо половично послушали Христа. Безазлени као голубови, али нисмо лукави као змије. Наш је грех и што смо дозволили, у тој нашој блентавости, да нас од 1945. па на даље воде идиоти, неспособњаковићи, лопови и фукара. Заиста, огадио сам ЕУ до бола. Ускоро треба да путујем за Словачку, да водим децу поводом једног пројекта који финансира ЕУ. Највероватније да ћу одбити да идем. Не желим више да видим њихову (ЕУ) заставу, не желим да чујем њихове смрдљиве лажи о миру, толеранцији и људским правима. Желим да их презрем, да их пљунем, па таман ме то коштало живота, каријере, било чега. И не могу ме заплашити претњама да ће ми живот бити тежи, ако се не будем њима поклонио. Мислим да не треба живети по сваку цену. Изем ти човека са чашћу кишне глисте. Изем ти човека који све мери дебелим цревом. Моје мере су другачије и зато хоћу да их пљунем из све снаге. Ignjatije, Јефимија Крунић, Walter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нервираш ме много а слабих сам живаца... А и нисам ти директно рекао то... Нервираш и ти мене, па шта? То ти опет не даје за право да ме на једном јавном месту тако карактеришеш, а ни не познајеш ме. Ацо, али да ли је хришћански и ниво једног теолога попут тебе да каже да мрзи неког? И да ли мислиш да Русија не покушава исто тако да нам скроји капу - само не беретку, него ето, шубару? Оно што ја не разумем ја како тако паметни људи данас неће да виде истину? Нема више тих политичких идеала и идеја за које се постоји - све у свету је постало подређено капиталу и у доба мултинационалних компанија које кроје светску економију, све је подложено профиту - зато се и газе стара пријатељства, због профита. И свака можна држава света, од Америке, преко Русије, до Кине, исто функционишу. Политика данас служи само да замаже очи да не видимо како сви само хоће да зараде на нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 уф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нервираш и ти мене, па шта? То ти опет не даје за право да ме на једном јавном месту тако карактеришеш, а ни не познајеш ме. Ацо, али да ли је хришћански и ниво једног теолога попут тебе да каже да мрзи неког? И да ли мислиш да Русија не покушава исто тако да нам скроји капу - само не беретку, него ето, шубару? Оно што ја не разумем ја како тако паметни људи данас неће да виде истину? Нема више тих политичких идеала и идеја за које се постоји - све у свету је постало подређено капиталу и у доба мултинационалних компанија које кроје светску економију, све је подложено профиту - зато се и газе стара пријатељства, због профита. И свака можна држава света, од Америке, преко Русије, до Кине, исто функционишу. Политика данас служи само да замаже очи да не видимо како сви само хоће да зараде на нама. "Турака је много нас је мало. " "Лаза је глуп, Аца је глуп, Жељко је глуп. Ја сам попе паметан , они добро не виде. Него ћу ја сутра на Косову пустити Влатка Вуковића да он са својим крилом улети у Турке а ја ћу се повући, кад сви лепо изгину ја ћу преузети државу а паре сам већ наштанцово , економија је буразеру најважнија ствар данас." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ацо, али да ли је хришћански и ниво једног теолога попут тебе да каже да мрзи неког? Мрзим зло и мислим да је то сасвим хришћански. nedeljko, Ignjatije and Walter је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Не волим те форе одговарања постерима и смешним сличицама. Дакле, последњи пут те молим, престани да ми делиш некакве личне квалификације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 И да ли мислиш да Русија не покушава исто тако да нам скроји капу - само не беретку, него ето, шубару? Да, али нас неће убијати и понижавати као ови. Барем то до сада није чинила, а ови јесу. Заправо, никада нису ни престајали да нас убијају. nedeljko, Баба and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Мрзим зло и мислим да је то сасвим хришћански. Али ниси рекао "мрзим њихово зло", него "мрзим њих". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Нервираш и ти мене, па шта? То ти опет не даје за право да ме на једном јавном месту тако карактеришеш, а ни не познајеш ме. Ацо, али да ли је хришћански и ниво једног теолога попут тебе да каже да мрзи неког? И да ли мислиш да Русија не покушава исто тако да нам скроји капу - само не беретку, него ето, шубару? Оно што ја не разумем ја како тако паметни људи данас неће да виде истину? Нема више тих политичких идеала и идеја за које се постоји - све у свету је постало подређено капиталу и у доба мултинационалних компанија које кроје светску економију, све је подложено профиту - зато се и газе стара пријатељства, због профита. И свака можна држава света, од Америке, преко Русије, до Кине, исто функционишу. Политика данас служи само да замаже очи да не видимо како сви само хоће да зараде на нама. Nije samo ekonomija u pitanju. Sa ekonomijom bi se i izborili nekako. U pitanju je zverska mrznja od strane Hrvata koja svakog trenutka u mnogima od njih moze da plane. Ko kad se vampiri po filmovima uzdrzavaju da se napiju krvi kobajagi, pravedni, tek od jednom podivljaju i rastrgnu sve zivo. Mi NIKAD, ne mozemo mrzeti Hrvate ko sto oni nas mrze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Али ниси рекао "мрзим њихово зло", него "мрзим њих". Мрзим институцију зла коју они оваплоћују. Нисам поменуо ничије име. Пљунућу на њихову заставу (кадгод је будем видео), не пада ми на памет да пљунем на неког човека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Да, али нас неће убијати и понижавати као ови. Барем то до сада није чинила, а ови јесу. Заправо, никада нису ни престајали да нас убијају. Ја искрено мислим, посматрајући свет око нас данас, да би нас било ко убијао ако му је то у економском интересу. Петровићу, у те приче, нажалост, не верујем. Сви људи су подједнако способни да мрзе и воле и управо оно против чега се ми свих ових година бунимо, па и у случају Хага, јесу такве колективизације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука