Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Ако те интересује, могу да ти пиешем ко су личности из песме: Макс Лубурић (управник Јасеновца, а његови "месари" су, зна се, кољачи, усташе). Јуре, Бобан,...послушај....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ма јесте, како да није... :) Обрати пажњу на текст. Хоћеш да ти нађем снимак пуног стадиона који је у трансу због ове песме?

http://www.youtube.com/watch?v=Wt59eRhS46Y

Слушај текст. Жмурш на једно око за Србе. Као и остали овде. То и јесте главни проблем.

Mrzim Hajduk i Torcidu,

Mrzim tebe, ''Marjane'',

I sa sekirom u ruci,

Poklaću sve Splićane!

Mrzim Zagreb i Bad Blue Boyse,

Mrzim tebe, Tuđmane,

I sa sekirom u ruci,

Poklaću sve ustaše!

Hamburger, čizburger,

Pica i pomfrit,

Mi imamo McDonalds,

A nema ga Split.

Ale, ale,

Ale, ale,

Jebi Zvezdo HDZ!!!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Немају али Срби имају бају малог книнџу. Иначе ко ми рече да "није било приче о великој Србији"

Е, кад Баја напуни стадион ко томпсон, уз песму о клању Хрвата, онда можеш да поредиш њих двојицу. Томпсона Хрвати обожавају, а Бају у Србији слушају алкохоличари, па ти види.

Подели на овим сајтовима

Е, кад Баја напуни стадион ко томпсон, уз песму о клању Хрвата, онда можеш да поредиш њих двојицу. Томпсона Хрвати обожавају, а Бају у Србији слушају алкохоличари, па ти види.

Ја лепо кажем ћорав си за оно што се дешава у Србији на једно око. Eво ти ... и та мржња расте и расте... а ви маторци нисте способни да је видите, него због духова из ваше прошлости подржавате ширење ове мржње вашим "аргументима".. покењам вам се на аргументе... нисте свесни каква се малдеж у Србији рађа и развија...нисте свесни какво зло ваша логика развија. Појма немате.

Подели на овим сајтовима

Немају али Срби имају бају малог книнџу.

Иначе ко ми рече да "није било приче о великој Србији"

opet pokazuje3s svoju nesposobnost da zapamtis vise od dve recenice.

Srbi nemaju Jasenovac.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Слушај текст. Жмурш на једно око за Србе. Као и остали овде. То и јесте главни проблем.

Ало, човече...Јел ти умеш да разликујеш групицу пијаних навијача од већинског расположења једног народа? Који певач би, са оваквим песмама, напунио Маракану публиком која би у делиријуму слушала и певала?

Подели на овим сајтовима

Ало, човече...Јел ти умеш да разликујеш групицу пијаних навијача од већинског расположења једног народа? Који певач би, са оваквим песмама, напунио Маракану публиком која би у делиријуму слушала и певала?

Ово ћеш, ипак, морати у ВЦ-у. Опомена.

Полако, не брини се Милојков, са тобом, Жељком и екипом имаћемо и ми већинско расположење једног народа у том смеру. Већ га имамо.

Посебно због тих идеја "цела земља" .... напунио човек један стадион..... да баја мали книџа није тежак народњак и он би "пунио" не брини се ти ништа.

Подели на овим сајтовима

Полако, не брини се Милојков, са тобом, Жељком и екипом имаћемо и ми већинско расположење једног народа у том смеру. Већ га имамо.

Немој да ме поредиш са фашистима јер ћу да те банујем без пардона.

Подели на овим сајтовима

Ја лепо кажем ћорав си за оно што се дешава у Србији на једно око. Eво ти ... и та мржња расте и расте... а ви маторци нисте способни да је видите, него због духова из ваше прошлости подржавате ширење ове мржње вашим "аргументима".. покењам вам се на аргументе... нисте свесни каква се малдеж у Србији рађа и развија...нисте свесни какво зло ваша логика развија. Појма немате.

Osudjujem naše fanatike.

Ali čitao sam istorijske podatke.Istorija hrvatske države je istorija čiščenja srpskog naroda sa tih prostora.

Vekovima su na tome radili,i eto na kraju uspeli.

Подели на овим сајтовима

Волео бих да ми кажеш где те поредим са фашистима?

Подели на овим сајтовима

Читај, информиши се. Боље него да се бавиш бесмисленом дипломатијом...

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/t33281.lt.html

Подели на овим сајтовима

Isto razmisljanje kao i ovaj ateista :

A koliko cetnika, obrazovaca, Nasi-naca, homofoba, Ignjatija, zutih careva, Semberaca, Milojkova, Radovanovica,
Подели на овим сајтовима

Osudjujem naše fanatike.

Ali čitao sam istorijske podatke.Istorija hrvatske države je istorija čiščenja srpskog naroda sa tih prostora.

Vekovima su na tome radili,i eto na kraju uspeli.

Јесте, свим Хрватима је циљ да почисте Србе са планете земље, у праву си.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...